Ajjj tök beteg voltam és csak azért nem bírtam:( De jövõre oda-vissza rajta leszek a fedélzeten és megkóstolom azt a híres bort...Mert sajnos gyógyszert szedtem és nem ihattam:(
Köszi mindenkinek az infót!
Szerintetek mivel érdemesebb átmenni Salonikibe, busszal vagy vonattal?
A vonatjegy mennyibe kerül oda-vissza?[color=red][/color]
Köszi elõre is!
Mi vonattal mentünk Katerinibõl,3 euro volt oda,és 3 vissza.Olyan klima volt a vonaton,h be kellett takaróznunk a törölközõnkkel
Bizony Fundy,jövõre együtt koccintunk!!! : )
Sziasztok! Végre gépközelbe kerültem egy kis idõre! Mi is hazaértünk szerdán, és mondhatni sokkal de sokkal jobb volt a mostani nyaralás, mint a tavalyi! So jövõre is tervben van, így vagy úgy A templommal szemben lévõ utcán voltunk a Kyriaki apartmanba, szuper volt, tengerre nézett a szoba meg az utcára.
Átmentünk Katerinibe, a szerelmesek parkja csodás volt, kár lett volna kihagyni, mindenkinek csak ajánlani tudom..., lenyûgözõen szép volt!
A Pöpis kalózhajóra sajna nem jutottunk el, mert vasinap akartunk menni, és szombat este mikor mentünk volna befizetni már nem volt ott, nem tudtuk, h csak 11ig van...
Egy párszor kajáltunk étterembe is, ebben az évben már nem csak gyroson éltünk! De a görög kaja, hmmmmmmmmmmmmmmmm a legeslegjobb a világon!!! Megint 1évet várhatok rá A péksütemények meg a sütik, áhhhhhhh a magyar elbújhat mellette... A medúzacsípés ebben az évben is kimaradt szerencsére, báár a coccus után láttunk a partonszép kis példányokat! Ami új volt, h sokkal hosszabb lett a strandolós partszakasz, a coccustól sétáltunk 40percet és még mindig nem láttuk a végét, ott feladtuk pedig szerettünk volna eljutni addig, míg már egy ember sincs. A bulik sztem nagyon jók voltak, szal kifogástalan volt minden! A képeslapok amiket feladtunk nem érkeztek meg, vkinek vmi ötlet h miért nem???? Tavaly ezzel minden rendben volt!
Egyéb kérdésekre szívesen válaszolok!!!!
Arra lkennék kíváncsi hogy a kalózhajós programra hol lehet jelentkezni? És a Quad-os túrára Panossal? Minden nap van quadozás? És még a Skiathos-i kirándulás érdekelne.. arra hol lehet bejelentkezni?
A fakulatív programokat a sétálóutcán több helyen is reklámozzák.
Panos a Caravel apartmanban található, minden nap van quados túra a tengerparton és robogós túra az Olympusra.
(Ezeket az információkat itt gyüjtöttem a fórumon, még nem voltam Paralian.)
Ha van egy kis idõd olvasgass vissza a fórumon, sok hasznos információt fogsz találni.
Ha elküldöd az email címed küldök egy leírást a Panos féle túrákról, amit nekem is egy kedves fórumtag küldött.
Akinek van ideje és kedve válaszolgatni pár kicsit off-szerû kérdésemre, és Paralia illetve szórakozóhely "szakértõ" (fõleg, azért, hogy megtaláljuk a helyeket, illetve, hogy milyen árakban vannak az alkoholos italok a boltokban illetve a tavernákban/diszkókban), vegyen fel legyenszives msn-re: fokiattila@hotmail.com, megköszönném.
Én is küldtem képeslapot,és az sem érkezett meg.
Remélem Erika nem fog megharagudni,h helyette válaszolok.Együtt nyaraltunk : )
Szóval,egy étterembe jártunk vissza,ami a Pöpi bódéjával szemben van.Nagyon sokféle étel közül lehet választani.Miután mindenki végzett az evéssel,kihoztak 3 tálat,amiben görögdinnye,sárgadinnye,és narancs volt.Mondanom sem kell,h minden mézédes volt. : ) Hát én ennyit tudok mondani,remélem valamennyit segítettem! : )
Ettünk grillezett polipot,rákollót,tintahalat,és volt köztünk,aki rákspagettit evett.
Ha kalózhajós programra mész és utazási irodán keresztül nyaraltok valószínû, hogy az iroda is fog szervezni ilyen jellegû programot. De azért ajánlja mindenki a Pöpi-féle hajótúrát, mert sokkal olcsóbb.
A Pöpi-féle hajóútra a fõutcán lehet befizetni a templomtól balra a MENTA-FELÉ kell elindulni és a bódé elõtt van 1 kalózos bábu.
Úgy tudom Panos mindennap szervez Quad-túrát, de õ csak szombaton megy. (de ez nem biztos)
Skiathosra érdemes szintén helyi utazási irodával menni (ára:27 euró).
Sziasztok, holnap indulunk Olympic Beachre, el sem hiszem. Valaki még így last minutban át tud küldeni nekem 1 Athéni térképet? Nagyon megköszönném mert teljesen kiment a fejembõl. Email: badman1@freemail.hu
Elõre is köszi.
Sziasztok
Sziasztok, holnap indulunk Olympic Beachre, el sem hiszem. Valaki még így last minutban át tud küldeni nekem 1 Athéni térképet? Nagyon megköszönném mert teljesen kiment a fejembõl. Email: badman1@freemail.hu
Elõre is köszi.
Sziasztok
Jó fej vagy; azt sem mondod milyen, mekkora, mire kell! Ha beütöd a Google képkeresõbe, kedvedre válogathatsz. Gondolom egynapos városnézéshez kell. Ha nem kocsival mész, akkor ez talán jó lesz: https://www.colthorp.com/maps-athens.jpg - csak azt nem tudom, használható méretben hogyan nyomtatod ki.