Kedves MOREFINCI!Nézegettem Agia Marinás,Plataniasos albumod,nagyon tetszett.Nem lenne kedved pár sorban leirni,milyen volt a falu,mert lehet,hogy jövõ évi utam alvóhelye lenne pl.Littinakis vagy Despina-stúdió.Tudom,hogy turistás és nyüzsis,de mindenképp szeretném Chaniát,Elafonissit,Gramvoussát látni,kiindulópontnak pedig jó szállásnak tûnnek.Nekem percrõl-percre változik az útiterv,de Krétába beleszerelmesedtem,jó lenne még erre a felére is eljutnom.Köszi elõre is.Érdekelne még,hogy tudtatok-e a tengerben úszni,vagy mindennap erõs volt a szél?
...és aki nem oda megy? Annak mit kivánsz?Na csak komolytalankodom,mert nagyon hervatag ez a fórumi élet ahogy be-be
pislantok,bár egy páran elvannak...Megválaszolják maguknak a kérdést...
Ez a legpraktikusabb,egy darab vita se sincsen. Grétsy Laci eztet nem díjazná a biztos...
Hát tudod az megeshet,de én csak azokat a döntõket nézem ahol aranyeresek,bocs, aranyérmesek leszünk.Azt az ötöt.Na de ez már itt
nem a sportrovat,itt ez uff...off vagy valami ilyesmi... Ilyen indiános.
Szia Macsosz!Élménybeszámolók közt van egy Makris Yialosi,keresd meg,mi idén ott voltunk és van fotóalbumom is Dél-Kréta/Makris Yialos cimmel,ha érdekel.Ti pontosan merre is mentek vagy ez titok,nincs beirva a neved alá
Szia Atosz!Nagyon örülök,hogy hallom a ,,hangod"!!!Olvasgatlak ám különbözõ fórumokban!Persze neked is kivánok nagyon szép utat,meg másnak is,csak sajna,még korainak tartom,mert te is csak 16nap múlva utazol a ,,legszebb"/?/szigetre.Remélem,jól fogod magad érezni.Hát,a Krétások tényleg kicsit lagymatagok,mert Haspók ma utazik,a többiek meg késztelõdnek,de sajna aki visszajött,nem akar ide irni Pedig minden infó jólesne,pl.Morefincié.Nade várok türelemmel,mert az az én nagy erényem.Üdv:
Na!Itt vagyok újra!!
Épp az élményeidrõl olvastam
Tetszett a beszámolód
És Jox-nak írtam.Baj van a gépemmel!
Nem tudom,hova megyünk:rulett apartman az Aeolusnál.
De Dél-Kréta
Macsosz!Ne aggódj,minden apartman nagyon klassz Dél-Krétán,én már csak tudom,meg Noninak is van fenn egy albuma,õ Ierapetrán volt a város szélén lévõ apartmanba,nézd meg,tökjó volt neki is.Dél-Kréta gyönyörû,bárhol is leszel elszállásolva,én már úgy voltam,hogy a szabad ég alatt is elpihiztem volna,de mikor megláttuk a csuditiszta szállást az Aeolustól/Korali/nagggyon megörültem,hogy 11napot ott alszom.ISTENI volt!!!
Ez általában itt a Hellaszon így szokott lenni,ez a páréves tapasztalatom.
Amit lehet kikérdez és utána,vagy az utazása letelte után õt már nem fogod megtalálni...De addig rettentõ ektív és rámenõs és mindent tudniakar és fû,meg minden, azután márle se...pipál. Tisztelet a
kevés kivételnek!
Zsebkuty!
Megcsodáltam a képeid.Szebb,mint reméltem
A katalógusban nem látni a környéket csak az apartmanokat.persze érthetõ!
Megnéztem Kopapy képeit is(Kréta 2008).Elbûvölõ
Az ap.miatt nem izgulok:eddig mindig szerencsénk volt az útjaink során szinte mindenben!/remélem,nem most kiabáltam el /
Szia Atosz!
Nagyon rámenõs vagyok,minden infóra szükségem van DE...
még jövõre is boldogítom a tagokat MIVEL...
a beszámolókból úgy látom Kréta befejezhetetlen
Jövõ tavasz:Elafoniszi és környéke.(irodás szálláslehetõségek már most érdekelnek )(köszi)
Jövõ õsz:Sanrorini v.klasszikus körút.
Köszi a kevés kivétel nevében a bizalmat,kedves Atosz!Nem gyõzöm hangsúlyozni,hogy a neved itthon imába van foglalva,hisz nélküled meghiúsult volna a Makris nyaralás!Pusz:zseb
Én Macsosz nem akarlak csábítani,de ha egyször 2 hétre meglátod Kefalóniát,Korfut,Zantét,Eviát,Rhodoszt,persze többször Kréta különbözõ helyeit le se mész az internetrõl...