Csak fel ne jelents!Holnap több idõm lesz veletek,most mennem kell dolgozni,de mindenkinek csumi,Judthkának is!Holnap még nyomok párat,ha ezzel feldoblak benneteket!!!
Zsebkutynak tetszik Kréta a legnagyobb görög sziget,szereti a görögöket.
Akkó most had kérdezzek én,akkor szerintem miért ágálsz Lesvos ellen
amikor még nem jártál ott és nem tudod mi a dörgés.Mert csak a 3-ik a szigetek nagyságában,vagy úgy egyátalán.Valaki rosszat írt róla?Akkor kérdezek másképp.Melyik szigeten jártál még és melyik tetszik neked Kréta után a legjobban? Hátha abban mán passzolunk...
Kedves Macsosz!
Ugyan nem idén, hanem 2007-ben nyaraltunk Dél-Krétán, Makris Gialoson. Szuper jó hely, csak ajánlani tudom minden nyugodtabb nyaralást, homokos partot, lassan mélyülõ tengert, hangulatos tavernákat szeretõ embernek. Beszámolót ugyan elkezdtem írni annak idején (3 oldalt meg is írtam, de a 12 napból csak a másodiknál tartottam, így idõ hiányában feladtam), de a "Fotóalbumban" találsz sok tõlem is sok képet "Kelet-Kréta 2007. június" címszó alatt.
Atyaisten!Dehogy ágállok én Lesvos ellen,hisz még nem is jártam Krétán kivül sehol csak Asprovaltán és nem is azért nem tetszik,mert nem õ a legnagyobb!!!Mivel irtam,hogy szerintem,ezért irok 1 nekem nem tetszõt:épitészeti stilus/nekem a hófehér házacskák jönnek be kék kapuval,tetõ nélkül/,,asszem" kikládos??/és csak elsõ benyomás alapján sem nekem való,úgy hiszem,pedig hidd el rengeteget guglizom,hogy nekem tetszõ helyet találjak.Akkor inkább a kopárabb Kalymnos,ami sztem nagyon görögös.SZERINTEM,de ugye izlések és pofonok.Azért remélem,nem haragitottam magamra országos haveromat,Atoszt,hisz jól tudom,õ sokkal tapasztaltabb utazó,mint én,persze,hogy igencsak zöldfülû vagyok,de igyekszem a saját elvárásaimnak megfelelni és hát ebben sajna nem szerepel Lesvos,de minden elismerésem azoké az embereké,akik kiállnak a sziget mellett,mert ugye az bizonyos,hogy ami görög,GYÖNYÖRÛ!!!DE akkor is Kréta!Bocs ezért!
Szia!Nem vagyok túl régen a Hellasz.hu-n...de amit csak lehet ennyi
idõ alatt,megnéztem a "Fotóalbum"-ban,"Beszámolók"-ban,"Fórum"-ban.
rengeteg infó,álomszép képek,videók
Sajnos nem tudom,hol szállunk meg.De Dél-Kréta tuti!Rulett-ap.-érkezéskor derül ki a szállásunk!
Ahova csak lehet,megpróbálunk eljutni.
Már biztos,h.visszamegyünk legalább 1x Krétára Bár a többi sziget is nagyon izgatja a fantáziánkat