Sajna akkor jövünk haza már most tudom nagy kedvem nem lesz hazajönni.A Kozmasz apartmanban leszünk voltam már ott még új és szerintem tök jó.Jó utat és jó idõt.Melyik irodával mentek?Én már évek óta a Németh Travellal,korektek és jó fejek a soffõrök.Szió vadevezõs
Olvastam, hogy a nyáron SARTI-ba mentek, és az AVRÁ-ban lesz a szállásotok.
Az AVRA SARTI fõutcájának az ófalusi részén annak is a közepén helyezkedik el, a busz parkolótól 50 m-re.
A tengerparttól egy utca választja el. Az Apartman alatt van az AVRA étterem.
Az étteremben sokfajta görög ételbõl lehet választani, de megtalálható direkt a magyar vendégek részére a rántott hús is, ami elég illúzió romboló.
MI már két éve nem eszünk az AVRá-ban, mert azon túl, hogy nem túl olcsó az adagok is elég szerények. (a fiúknak a vacsi után mindig kellett még venni egy -egy girost)
A másik ami ellene szól, hogy az asztalok alatt rodeóznak a "macskoszok" egy - egy jobb falat reményében, és persze nem általnak fel-fel ufrálni sem értük.
Mindezt nem tartottam túl higiénikusnak, pedig állatbarátnak tartom magam.
Ezek után mi a partis sétány éttermeiben ettünk, így a tenger morajlását is lehetett hallani, és minden ki volt világítva, így az összhatás felejthetetlen volt.
Girost, souvlakit mindig az OBELIX-ben ettünk, egyrészt mert ott a legfinomabb szerintem, és az adagok is nagyon ott vannak. Ez szemben van a SITHON travel irodájával, és az AVRÁtól kb: 40m-re.
Fagyit a fõtéren az OLASZ fagyizóban érdemes venni. Nem túl olcsó, de a fagyi eredeti olsz, mert a tulajok is olaszok, és nagyok az adagok. (nem magyar méret)
Krepát is a fõtéren érdemes venni, ott egymással szemben a sarkon ketten is árulják, de mind a kettõ nagyon jó. Finomabb, mint a SITHON kávézó elõtti.
Ha bulizni akartok, akkor a GEORG PUB -ba érdemes bemenni, mert nagyon egyedi a hely, ha meglátjátok majd ráj fogtok jönni, hogy miért mondom most ezt.
De több DISCO is van a faluban.
A "motorkölcsönzõket" érdemes versenyeztetni, mert egymás mellet 3 is van. Sorrenben lentrõl felfelé az utcában: Sassos, Sakis, Angelo
Érdemes motrot bérelni, mert a SARTI közelében fekvõ kis öblök gyönyörûek, és a NARANCS part is közel van, meg a GOA beac-is.
Egy szó mint száz, SARTI gyönyörû, így hát jó nyaralást!!!!!!!!!
Kedves Vadevezõs! Kár, hogy nem egyszerre leszünk kinn. IBUSZ apartmant foglaltunk beach-en, a Grigoris nevû házban. Mi magunk utazunk, két család két autóval. Voltunk már 2002-ben is, tehát ez Nekünk a második utunk lesz, barátainknak az elsõ. Kíváncsian várom az Õ benyomásaikat, bár nem tudom, van-e élõ ember egyáltalán, akinek nem tetszik Sarti...... Te voltál-e tavaly, milyen árak vannak most?
Szia Gótika-Ági!
Ismételten köszi a sok infót, le is jegyeztem mindet, remélem hasznunkra lesz. Olyan részletesen írtál le mindent,
hogy már ismerõsként fogok Sartira megérkezni, pedig nem is voltam még ott. Az tényleg gáz, ha a macsek a tányérom körül sündörög, de majd eszünk máshol, nem ragaszkodunk az étteremhez.
Te már többször voltál, hogy ennyire ismered a legjobb helyeket? Remélem jó lesz, bár még messze az indulás, de én már nagyon mennék.
Mégegyszer köszi mindent, és ha valami jó még eszedbe jut, nagyon örülnék neki, ha megírnád.
Andi
Kedves Fórumtagok, gondoltam, ide is beírom újra a kérésemet, hátha elõbb kapok választ vkitõl.
Érdekelne részletes info Grigoris házról Sarti beach-en, személyes tapasztalat lenne a legjobb! Június 17-tõl megyünk, két hétre. Édes is ott fog lakni augusztusban, Neki már tudok írni saját benyomásokról, ha visszajöttünk. Légyszi, írjatok, ha tudtok akár internetes elérhetõséget a ház leírásához! Köszi
Üdv. mindenkinek!
Június 10.-n utazunk személyautóval én és a feleségem Sartira, Szerbián és Macedónián keresztül. Szívesen csatlakoznánk más nyaralni induló autóhoz, hogy konvojban mehessünk. E-mail: collosmester@freemail.hu
Sziasztok!
Most kezdtem el nézegetni hova is kellene menni nyarlani, és idáig jutottam!
A leírtak teljességgel meggyõztek SARTI!
Nekem is lenne kérdésem, nevezetesen az, hogy 2 felnõtt és 3 (2,5, 6, 11 éves) gyerekek részére melyik apartmant ajánljátok, és azt melyik irodánál lehet lefoglalni? Egyébként saját kocsval szeretnénk menni. Ehhez milyen észrevételetek van ?
Szia Hutch,
Vágj bele bátran!A gyerekek jól bírják a gyûrõdést.Sarti tökéletes választás,.a gyerekek szempontjából is.Lassan mélyûlõ ,homokos part,vannak csendesebb részek,és nyûzsgõsebbek is.Választhatsz több iroda közül:Dias Zeus,Apollon,ezek a legnépszerûbbek.A Zeusnál ajánlom a Jannis-t-szemben van a pékséggel,az Apollonnál a Kosmst,Apollont,.Az Ibusznál is foglalhatsz a Grigorisban,/ide megyünk mi is/,Anestiben.Ezeket mind megnézheted az irodák honlapján.
De küldök neked e-mailt.
Mikor mennétek?Mi is autóval megyünk,aug 4én indulunk gyerekkel/ 12 éves/.
Szia ÉDES !
Köszi válaszod!
Nincs igazából pontos indulási idõ, ezt az apartman árak határozzák meg! (5 fõrõl van szó, így az árak válatozása 5 szörözõdik ! ) E miatt talán június végén mennénk 1 hétre, amit még mi meg tudunk fizetni !
Abban az esetben , ha az árban nincs nagy különbség, akkor mi is inkább egy melegebb hónapban mennénk!
Ha úgy alakul, akkor nem zárom ki az együttes utazást sem, de ez sok mindennek a függvénye.
Ma 29 fok van Sartin,100 ágra süt a nap.Ez az információ egy kint nyaraló utastól jött.A tengerrõl nem írt.
A gyerekekre sok kedvezményt kapsz,õk akár ingyen is lakhatnak.Az irodák ezt biztosan megmondják.De böngészd át a honlapokat cerkával a kezedbe,jegyzetelj és a végén vesd össze.Azt is vedd figyelembe,hogy ha késõbb mennél,nem kell egyben befizetned az útat,csak 40% -át.Az árak nem 5xözõdnek,hidd el.
Biztos jó lehet most is ott lenni! Mi is vágyunk.
Hiába böngészek, nagyon kevés a kedvezmény, és személyesen is voltam az IBUSZ-nál tegnap, de már "MEGTELT"mondták, és a kedvezmény is csak az 5. gyerekre van, a többire semmi. De ez csak az ár, azzal majd lesz valami, csak lenne egy jó szállás, és gyönyörû idõ. Ez, illetve csak ennyi kell!
Biztos jó lehet most is ott lenni! Mi is vágyunk.
Hiába böngészek, nagyon kevés a kedvezmény, és személyesen is voltam az IBUSZ-nál tegnap, de már "MEGTELT"mondták, és a kedvezmény is csak az 5. gyerekre van, a többire semmi. De ez csak az ár, azzal majd lesz valami, csak lenne egy jó szállás, és gyönyörû idõ. Ez, illetve csak ennyi kell!
Az Apollonnál a Kosmas és a Vienna apartmanba van gyerekkedvezmény 12 éves korig ingyenes oly módon hogy 4-ágyasban 2-ágyas árát kell fizetni.A ti esetetekben nem tudom milyen megoldás van a darabszám miatt. Kicsit késõn kaptatok észbe, nem biztos hogy találtok helyet,de próba szerencse .Minél elõbb vágjatok bele a keresésbe teljes lendülettel! Egyébbként Sarti sokkal jobb mint amit a képeken megmutat magából!Afénykép hangulatot nem tud mutatni!