Segítsetek légyszi last minute utat keresek 08.09 vagy 08.10. vagy 08.11.-i indulással.Buszosat 2 család részére 4+3fõ vagy ha az már nincs akkor egyénit 4 fõ részére . Elõre is köszi a segítséget.
Reni
sziasztok! ma értünk haza Vrasnáról. Du. 2-kor indultunk Stavrosból és reggel fél hatkor már a magyar határon voltunk. A soförök szuperek voltak az Apollon travelnél.
szia ILDIMA.
mi is most utazunk 3-an Vrasnára aug. 14-én.WeST END parkolóból.te is?tavaly hány óra alatt értetek le?Apollóban szállunk meg.tényleg 120 méter a tenger,mert a térképen többet mértem(google earth). kb 5 perc alatt leérsz?én is allig várom már.
Dian77!
Remélem jól éreztétek magatokat és csupa szép emlékkel jöttetek haza.Ugye milyen gyorsan eltellik az idõ amit az ember ott tölthet?Bezzeg a várakozás,annak sosem akar vége lenni!
Szi Andi!
Köszi az üdvözlést Még csak a testem van itthon a lelkem még valahol Vrasnán bolyong Nagyon szuper volt minden, elmentünk Olympiadára is és megnéztük a várat.Tényleg hatalmas területen fekszik, de szerintem sikerült körbejárnunk
Szia!
Mi is 14-én megyünk a Rózsa házba a westend parkolóból 15 órakor.
Ezek szerint találkozunk. Én a nagy lányommal jövök. Lehet, hogy nem leszünk egy buszon, mert tavaly is ugy inditották hogy a virág nevû házak voltak egy buszon és a konstantin meg az apollo ház a másik buszon jött. Tavaly 1 órakor indultunk és másnap olyan 9 óra körül voltunk ott. Szerint elég hamar leértünk. Jóóóó lesz. Már nagyon izgatott vagyok!!!!!
Ja igen és tényleg kb 5 perc a tenger Persze ha kicsit sétálsz és nem rohansz akkor talán 1o perc. De ez már nem lényeges, mert látod az utca végében a tengert
Köszi!mi 3-an leszünk:anyu, öcsém és én.elég hangosak vagyunk megismersz majd .vörös hajam van és fekete szemüvegem.akkor csütörtökön talizunk.Lidl tényleg van Vrasnán?közel az apartmanunkhoz?