Mindent meg kell kostolni mert már nem vagyunk gyerekek,azok szokták rávágni hogy én nem szeretem
Azért nagyon remélem ízleni fog fõleg ha egy jó Görögországi Rosé bort kérsz hozzá 8-10 fokosra behûtve
Csak a torkodat meg ne süsse a borra gondoltam..
Kedves Cserrobi!
Én kisdobos becsületszavamra mondom , hogy próbálkoztam a tengeri herkentyûkkel, de valahogy nekem furcsa mellékízük van (pocsolya? tenger?), amit nagyon nem kedvelek. Na azért nem mindegyiknek.
pl. homárt ettem, az nagyon ízlett, a rántott kagylónak is kellemes galambhúshoz hasonlító íze volt. Megkóstoltam a polipot, az is ízlett. Valószínû attól függ, hogy van elkészítve.
Én halból is csak az édeshúsú halat kedvelem (tiszai, balatoni), mondjuk a Lencsésen vagy a Kiskõrösiben egy halászlé az maga a menyország , de a tengeri halat csak akkor, ha nem érzem azt a különös mellékízt rajta.
A görög borok közül egy Mavro Dafnit szívesen elkortyolgatnék utána
Persze a kalamárinak elõször megágyaznék egy kis házi ouzóval
Akkor én is iszok itthon az egészségetekre ha kint lesztek
Nagyon köszönöm.
Vasárnaptól este hatkor, ha hallotok egy pici csendülést, akkor mi koccintunk a párommal az egészségetekre Platamonason (esetleg Nei Porin, stb.)