Ezt a szöveget így katasztrófális olvasni, hogy jpg-ben van és egy képnézegetõ programban kell jobbra-balra huzigálni, ha megfelelõ olvasható méretben akarom olvasni. De le lesz valahogy fordítva és csinálok egy külön túrázós topikot, oda kerül majd be.
Köszi a választ mindenkinek!
Mamin, a beszámolódból már emlékeztem rá hogy Ti is vettetek. Szóval finom a fenyõmézük... Azt hiszem mi is bevásárolunk. A szirupos édességet meg megkóstoljuk elõbb, azt olvastam máshol, hogy Panagiában bizonyos Souzi asszonynál van lehetõség elõzetes kóstolásra...
Görögország más részén voltam már szeptemberben, egyszer volt kicsit hûvösebb, de este egy pulcsi, néha hosszú nadrág elég volt akkor is. Fürdeni úgyis fogunk, mert azt muszáj.
Gondolom itt is hasonló idõ lesz. Kirándulni meg nem is baj, ha nincs kánikula. A turistaözön pedig végképp nem hiányzik.
Már most keresgélek, hogy még több leírással és térképpel felszerelkezve vághassunk neki a szigetnek. Az a térkép nagyon jónak tûnik, amit itt a múlt héten belinkelt valaki. Sokkal részletesebb, mint a tavalyi térképünk.
Bátor idõpont erre északon (aránylag). Kíváncsi vagyok, milyen lesz az idõ meg a vízhõmérséklet.
szerintem nem vészes. mi 2006ban is szeptember közepén voltunk és most is akkor megyünk. nincs kánikula (bár mi szeretjük azt is ), nincs dugig a sziget, esténként egy kicsit hûvös szél fúj, de egy kardigánnal megoldható ez a pici probléma. a tengerben lehet fürdeni minden nap így is, mi minden nap strandoltunk amikor ott voltunk, és hát... ahhoz képest hogy azon a nyáron már a 2. nyaralásunk volt, még mindig igenszép színt szedtünk össze.
nem utolsó sorban a tranzitországok rendõrei már megszedik magukat addigra...
Tényleg, most nézem, csak ti Limenasban lesztek és autóval mentek.
Sajnos nekünk nincs olyan autónk, amivel nekivághatnánk, így marad az évek óta megszokott buszos út (Apollonnal). Jó kockásra üljük majd a hátsó felünket, de a sziget majd kárpótol érte. Ott meg bérelünk majd valami járgányt.
Legutóbb doro szerkesztette (2008-08-12 09:43:13), összesen 1 alkalommal
Ezt a szöveget így katasztrófális olvasni, hogy jpg-ben van és egy képnézegetõ programban kell jobbra-balra huzigálni, ha megfelelõ olvasható méretben akarom olvasni. De le lesz valahogy fordítva és csinálok egy külön túrázós topikot, oda kerül majd be.
Mekkora monitoiron nézed? És milyen képnézegetõvel? Nekem a 19 colos monitoron tökéletesen olvasható akkor is, ha a két oldal egyszerre van a képen (így 34%-osra kicsínyített), 100%-os méretben pedig pont az egyik oldal fér rá.
A magyar fordítás helye pedig szerintem legyen az az oldal, ahonnét származik az eredeti német, és majd az onnét letöltött tartalomról lehet itt csámcsogni. Vagy nem jó ötlet?
Doró vannak képeim is és jó helyeim kajára több városban teljessen OK mind, félig meddig sajna hogy idén nem oda megyek de hát rábeszéltek korfura megprobálom de húzz a szivem haza THASSOS az örök szerelmem
Mi tavaly szeptember 21-tõl voltunk október 5-ig,nagyon jó idõnk volt végig,talán egy-két délelõtt volt fátyolfelhõs az ég,esõ semmi,de esténként tényleg hideg volt.(motoron meg nagyoooon hideg volt )
Aki Skala potamiában jár a farönköst ki ne hagyja!!
farönkös