Szia Lityi!
Nem fogod megbánni, hogy Görögországot választottad. Mindig vissza fogsz vágyni. Nekem nagyon tetszett Sarti, igaz akkor még nem volt ennyire felkapott hely. Nagyon jól döntöttetek, hogy 2 hétre fogtok menni.
Mi amikor nyaralni megyünk mindig Görögországra esik a választás, rengeteg szép hely van és sok látnivaló. Szinte nem is nagyon lehet dönteni, hogy merre menjen az ember. Már biztos nagyon várod, de hamar itt lesz az indulás!
Szia Frézia!Szerintem is jó választás volt Sarti,mert gyönyörû változatos a táj.A volt fõnököm Paralian volt és õ arra esküdött,de nekem túl zajosnak és egyhangúnak tûnt a környék(elnézést a Paralia RAJONGÓKTÓL).Mi nem bulizni megyünk hanem csavizni és sokat fürödni.Egyébként is tömegiszonyom van.Már most visszavágyok pedig még el sem mentem,de már belegondolni is rossz ,hogy hamar eltelik az a két hét és utánna megint várni kell egy évet.
Sziasztok! Mi 16-éve járjuk Göröghont,mikor atérek a Macedon határon, ugy érzem hogy még az út is kisimul a kerekek alatt, kitágul a világ és haza érkezem.Csak ülök a tengerparton,nézek ki a fejembõl nem gondolok semmire,és érzem ahogy a mázsás sulyok zuhannak le a hátamrol,feltöltödöm órák alatt,és már nem is vagyok fáradt,valamejik életemben ez lehetett a hazám,nem akarok haza jönni!! Nekem ott, nagyon jó!! Más országokban ezt nem érzem. Érdekes de Görögország déli és nyugati oldalára ez még inkább igaz.
Még ha nem is minden olyan szép, mint a másik topicban (természet - ami zárva van), de ez is Görögország:
Nyáron már nem olyan, mint a tavaszi zöldben.
Itt a képen a Meteorák láthatóak a háttérben és Kalambaka falu a folyójával (talán Malkassiótiko), ami teljesen ki van száradva már július második felében. Sõt az Olympost megkerülve, csak kiszáradt medreket láttunk.
És a másik oldalról a saját képem:
Mert minden alkalommal felüdülést, nyugalmat és nagyon sok pluszt kapok ezektõl a napoktól... Itt egy helyen van minden ami fontos a számomra, a családom, a tenger, a hegyek és a kövek!!!!!
Jelentem 10 fõ, ebbõl hat felnõtt és négy gyerek, komolyra fordítva a szót, a párommal mi ketten és a két lányunk (a kicsi meg a nagy), a sógoromék a két fiukkal és az anyósomék. Már évek óta így járunk... Bevált.
Hát... néha nagyon nehéz, fõleg az elsõ évben volt az, mert mindenki tõlünk várta, hogy programot szervezzünk.... nagyon fáradtan jöttünk haza, annyit mentünk, kevés tengerparti lustulás volt benne... most viszont már van benne jó is, így le lehet néha paszolni a kicsit, ha kettesben akarunk maradni, vagy ha csak a nagylánnyal mennénk valamerre. A nagyszülõk mindig vevõk egy kis felvigyázásra (hiába azt a kis törpét csak imádni lehet!)..
Mi nagyon szeretünk lustizni a tengerparton,most egy kicsit furi lessz mert homokos de gondolom ezt is meg lehet szokni...
Csak ne legyen nagyon forró a homok mert akkor szedheti a drágám a kicsi tappancsait
Egész évben gürcölünk mint az igavonó szerintem megérdemlünk 2 hetet igaz én bírnám még vagy 100 hétig is csak nem lehet..