A párom és én 22-én indulunk busszal Nei Poriba. Már nagyon várjuk bár nem a buszozást...
Arra lennék kiváncsi, hogy mik a tapasztalatok a Dias Zeus Travellel kapcsolatben és van-e valami info az El Greco apartmanról?
Elöre is köszi!
Üdv.: Nicci
A nyár elején voltunk a Dias-sal Nei Poriba. A hazaúttól elekintve nekünk nem volt nagy problémánk. Az El Geco-ról tettem fel képeket a második fényképalbumomba.
Azok a szobák tiszták, kényelmesek voltak. Az átlaghoz képest jól felszereltek. A tulaj meg nagyon rendes és segítõkész.
Sziasztok!
Hétfõn indulunk Nei Pori-ba, olvasgatva a témával kapcsolatos hozzászólásokat, javaslatokat felmerült bennem a kérdés: kötöttünk biztosítást de nincs EU-s kártyánk. Errõl már lemaradtunk itt néhány nap alatt, senki nem mondta hogy kell, nekünk nincs. Van-e hátrányunk így?
Az Eu-s kártya megvan kb 5-10 perc alatt.Tehát még van idõtök megcsinálni.A lakóhelyetek szerinti illetékes Egészségügyi pénztárhoz kell menni......ha jól tudom.Egyébként ha van biztosításotok akkor szerintem az elég, ha már nem akartok ezzel foglalkozni.
Remélem segítettem valamit!
Üdv:
Edina:)
Köszi a gyors választ!
Megnéztem a fotókat. A B1 és B2 a kétszemélyes stúdiók esetleg?
Azt látom hogy az ágyakat majd össze kell tolni
A hazaútra hogy értetted? Volt vmi gond, vagy csak nehéz volt otthagyni Görögországot?
Brobert! Ne irigykedj, Te már voltál az idén... tudom, tudom mennyivel jobb lenne megint menni...
Szerintem mi is az Uniqanál kötjük meg, ott van a kötelezõ is, és nem is rossz az ára. Melyiket kötöttétek Travel Help standard?? Vagy a Pluszt???
Brigus, az EU kártyát sok helyen kérhetik kinn, ha baj van, mi ezért kötöttük meg, de tényleg olyan 4 perc alatt meg volt... Pedig itt Bp-n elég nagy a OEP, de úgy pörgött az egész, hogy mire felocsúdtam már készen is volt. Tavaly ott kötöttük meg ahol laktam, odaértünk, bementünk, kijöttünk, ennyi volt.
Írtam már szerintem,,, de az úton nem volt semmi. Se oda se vissza. Pedig odafele a férjem nyomta a gázt a Szerbeknél tövig. Úgyhogy inkább aludni próbáltam, ne is lássam a mutatót
Raknék fel képet, csak még nem volt idõm utána nézni hogy kell. Meg azért arra számíts, hogy a legtöbbön szerepel a lánykám. Hiszen neki ez volt az elsõ nyaralása!!!
Egy biztos! Jövõre repülõzök. Most Korfut céloztam meg, persze ez még változhat
Szerintem jó az éjféli indulás, nem baj, ha a Macedónokhoz nappal értek. Van egy szerpentines rész, amit most újítanak fel, és egy jó szakaszon felváltva engedik a sort.
Ha kell valami info (autopálya díj stb.) írj priviben megírom, meg úgy tudok küldeni egy két képet is. Kirándulni is sokat voltunk, megtaláltunk mindent amit akartunk.
Skiathoszban kicsit csalódtam Viszont a Zeusz kádjához vezetõ út nagyon tetszett.
Még egy kérdés... (tudom én állandóan csak kérdezek...de mire hazajövünk válaszolgatni fogok )
Mennyire láttatok diákkedvezményeket? Arra gondolok hogy egyetemistaként kiválthatom a nemzetközi diákot. Van értelme?