nagyon szépen köszönöm a túra-progit. Férjemet eddig nem nagyon izgatta ez a túra, de ahogy felolvastam neki a programot és meghallotta a gyrosozást..azóta menni szeretne..
Én is nagyon köszönöm a Panos-os quad-túra programmját. Esetleg valaki aki volt már képeket nem csinált az iszapfürdõrõl, a sóbányáról? Nagyon kiváncsi lennék rá.
En szeptember 12-en indulok 2 hetre Olympic beachre, en is 3-ik eve megyek Gorogorszagba de mindig mas helyekre, voltam mar paralian is es nagyon tetszet de az iden talaltunk egy nagyon jo kis szalodat Olympic beachen es amellet dontottunk mi 12-en megyunk busszal.
Az erdekelne hogy milyen az ido szeptemberben mert egy kicsit felek hogy nem e lesz tul hideg.
Ha valaki tudja vagy esetleg volt ott szeptemberben kerem irja meg nekem.
Mi tavaly voltunk szeptemberben, 16-án indultunk asszem. Az idõ alapvetõen napos volt, volt 1-2 nap, amikor borús volt, egyszer esett az esõ. Az esték ilyenkor már elég hûvösek, pulóvert érdemes elpakolni. Nekem speciel a tenger hideg volt, nem fürödtünk sokat, de remélem nektek jobb lesz!
Az erdekelne hogy milyen az ido szeptemberben mert egy kicsit felek hogy nem e lesz tul hideg.
Kedves Edyci84!
Mi voltunk már szeptember 20-tól. Napközben nagyon jó idõ volt 28-30 fok. Este és reggel hûvös, tréningruhát, pulóvert fel kellett venni. Egyetlen napon borult be, de nem esett, akkor is kellemes 22-23 fok volt, ezen a napon beültünk a kocsinkba és elmentünk kirándulni.
A víz nekem hideg volt már, nem nagyon fürödtem benne, de szept. 12-én, amikor mentek, valószínû még melegebb lesz és nyugodtan fürödhetsz is
Egyáltalán ne izgulj, ha véletlen nem süt a nap, akkor lehet kirándulni pl. kismotort vagy autót kell bérelni arra a napra
Jól fogjátok magatokat érezni