Sziasztok!
Hétfõn indulunk Nei Pori-ba, olvasgatva a témával kapcsolatos hozzászólásokat, javaslatokat felmerült bennem a kérdés: kötöttünk biztosítást de nincs EU-s kártyánk. Errõl már lemaradtunk itt néhány nap alatt, senki nem mondta hogy kell, nekünk nincs. Van-e hátrányunk így?
Nekünk nem volt EU kártyánk csak biztosításunk. Voltunk doktor bácsinál is, de neki is csak a biztosításra volt szüksége.
Tehát, az EU kártya kiváltható, de létfontosságú....véleményem szerint
Köszi a gyors választ!
Megnéztem a fotókat. A B1 és B2 a kétszemélyes stúdiók esetleg?
Azt látom hogy az ágyakat majd össze kell tolni
A hazaútra hogy értetted? Volt vmi gond, vagy csak nehéz volt otthagyni Görögországot?
Üdv.:
Nicci
Mind két szoba 2+1 fõs stúdió apartman egy franciaággyal és egy szimpla ággyal. Ugyhogy csak akkor toljátok össze, ha még nagyobb ágyra vágytok
Még egy kérdés... (tudom én állandóan csak kérdezek...de mire hazajövünk válaszolgatni fogok )
Mennyire láttatok diákkedvezményeket? Arra gondolok hogy egyetemistaként kiválthatom a nemzetközi diákot. Van értelme?
Üdv.:
Niki
A nemzetközi diákigazolványt múzeumokba tudod leginkább kihasználni. Azt, hogy busz-, metró-, vonatjegy árában számít-e, sajnos nem tudom.
sziasztok!
Megérkeztünk Nei poriból!
ZAharoula apartmanban voltunk....senkinem nem ajánlom, elég gázas!
Picike nagyon, szobában van a konyha, wc-zuhanyzó-mosdó kb 1,5x1m es!! Nemhogy zuhanyfüggüny, de még zuhanytálca sincs! JA, és a fürdõajtó penészes,rohad.... Röviden ennyi! Akinek kell kép, küldök!
Yvett !
Te is meg egy másik forumozó is irta, hogy a Zaharoula apartman elég gáz Nei Poriban. Csak kiváncsiskodásból megkérdezhetem, melyik irodánál foglaltatok?
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Én mégmindig ide járok nosztalgiázni, olyan rég volt már julius eleje.........
Kár, hogy nem tudsz képeket feltenni, én sem foglalkoztam ezzel.
Pedig jó lenne gyönyörködni bennük.
Giti
Az Apollon travel-nél foglaltuk.
Az utazási irodával semmi gond, teljesen jók,már 2x mentünk velük, és megvagyunk elégedve. Csak ezt az apartmant úgy tudom idén vették át, pedig nem kellett volna!
Jóóóó, végülis ki lehetett bírni a Zaharoulában, csak én tuti nem megyek oda többet, és nem is ajánlom senkinek!
Más!
Sok medúzával találkoztunk a múlt héten, kicsivel is nagyobbal is! Úgyhogy csak óvatossan!
Jó nyaralást, aki most megy cak!