Felmerült nálunk egy probléma így 5 nappal az indulásunk elõtt. Arról van szó, hogy Pécsen lefoglaltunk egy utat Paraliára 11 éjszakára a Xenola Tourson keresztül az Intersunnál. Õk ma értesítettek minket hogy bizonyos technikai problémák adódtak és nem tudnak minket elszállásolni a helyünkön, sõt Paralián sem hanem csak Olympic Beachen. De mi ezt nem nagyon szeretnénk, mert az rendben hogy nincs messze tõle Paralia de akkor sem ugyanaz. Szóval igazából azt szeretném kérdezni hogy ha visszakapjuk a pénzt és csak úgy nekivágunk az útnak a tervezett idõben akkor mekkora eséllyel találunk saját magunk 4 fõre szállást Paralián apartmanban 19-étõl 30-ig. Esetleg egyéb ötleteket is szívesen várunk.
Én 10 évvel ezelött jártam ott nekem nagyon tetszet,igaz én pihenni járok már és nem pörögni
Nagyon közel van Parália szerintem hamar átlehet érni még gyalog is..
Nekem nem tetszet a Paráliai strand,de valakinek lehet hogy bejön az is...
A trükk a kemping amibe be lehet jutni nem a fõkapun keresztül, de ezt nehéz írásban elmagyarázni, lényeg hogy nagyjából a parton kell haladni a sziklák közt, illetve van egy ösvény is kissé beljebb da az a kaputól indul.
Szerintem tutira találtok egyénileg szállást. Ha nem akarjátok Olympic Beach-et, belevághattok Paráliába nyugodtan.
Én biztos nem gondolkodnék
Bár pihenni az OB jobb, szerintem - na meg talán strandolni is - , ha meg buli kell, éppen át lehet sétálni Paráliára...
Én már futottam ebben néhány kört. Beszéltem olyannal aki kint dolgozott és õ is azt modnja hogy nem probléma szállást találni. Mi mindenesetre nekivágunk 21-én a Shiton félszigetnek, lesz ami lesz.
Én is cak tegnap regisztráltam és már elborít az információ, ami nagyon jó. Van itt egy csomó jó fej, akik már már vágják a görög pitét.
Köszönet nekik.
paralia és o.b. között talán 10percnyi az út gyalogosan, és pihenni is jobban lehet ott. én 2003ban jártam ott legutóbb, akkor a paralia és ob közti sétány mentén elterülõ strandon süttettük a hasunkat, jóvót' manapság már mások az igényeink, ugyhogy oda nem mennék újra, de ha valami oknál fogva mégis, talán jobban örülnék az o.b. szállásnak.
egyébként görögországra általában jellemzö hogy ök is augusztusban nyaralnak, ezért drágább és jobban telitödött a kinálat.
nem tudnak minket elszállásolni a helyünkön, sõt Paralián sem hanem csak Olympic Beachen. De mi ezt nem nagyon szeretnénk
Kedves TOMCS1!
Szerintem Olympic Beach sokkal jobb, mint Parália, igaz nem olyan nyüzsgõ, de nekünk jobban tetszett. Szerintem nyugodtan fogadjátok el! Minden este át lehet sétálni Paráliára. Nem hinném, hogy megbánnátok. Parálián éjszaka elég nagy zaj van, nem mindenki tud pihenni. A tengerpartja pedig nagyon szép, kultúrált. Én a helyetekben elfogadnám nem kockáztatnék helyben kereséssel, ha már úgy is be van fizetve elfogadnám
Köszönöm szépen az eddigi tippeket, még a végén tényleg elfogadjuk, de majd még holnap egyeztetünk az irodával hogy akkor mi is legyen, csak így ma ez hirtelen ért minket. Mert igazából az utazási szerzõdés szerint ezt így 5 nappal elõtte már nem tehetik meg.
A kep alapjan Tomcsi meg bulizasra vagyik, ha igy van akkor en inkabb
Paraliat mondanam marcsak azert is mert pityokasan vissza menni eleg necces. Nem mondom hogy messze van de kello mennyisegu alkohol elfogyasztasa utan en nem szeretnem megtenni azt az utat. Odafele meg okes mert legalabb elfogyasztjak a behutot nedut:D Ez az en egyeni velemenyem persze:D
Meg egy ropke gondolat... szallast szerintem ha neki indultok talalni fogtok... de OB is jo hely, nyugis, ha lenne gyermekem a ketto kozul OB lenne a nyertes:D
Hát igen. Nem igazán családosok vagyunk (max. 22 év), szóval nekünk a nyüzsgés még jobban bejönne, és az alkoholfogyasztásban meg szerintem igazad lehet. Mondjuk mindkét dolog kicsit zsákbamacska, mert az olympic beaches apartmanról nem láttunk képet, a másik meg azért hogy tényleg találunk-e helyet.
Mire ezt leírtam pont találtunk róla képet. Háááát, nem néz ki rossznak. Szóval így most tovább tart a dilemma.
Lehet azert van mert en is voltam "bulizos" 22 eves:) Ha par eves epulet vagy par eve volt felujitva akkor biztos nem lesz vele gond... Mi tavaly egy kb 10 eves kep alapjan valaszthattuk a szallasunkat mint utobb kiderult Volt is mit kifogasolni... Remelem nem futtok bele Ti is ebbe a bakiba.