A Palamidi várral kapcsolatban én sem találok szavakat.
Ilyen fantaztikus várat még soha nem láttam.Lenyûgözõ és a kilátás is pazar volt.Mi kb du.2 körül indultunk neki a lépcsõsornak.Meleg volt .Aztán ahogy halattunk felfelé beborult.
Alaposan szétnéztünk .Majd elindultunk a szállásunkra vissza Tolóba.Félõ a vihartól.Elmondanám 20 csepp esõ esett és vihar sem volt.
Szia Ypsi!
Ennek nagyon örülök, hogy neked is ennyire tetszett ott. Olyan jó olvasni, hogy sorra jönnek haza az emberek és mind el vannak ájulva Tolótól. Ilyenkor én is megnyugszom, hogy nem beszélünk mi itt hülyeséget amikor annyira dícsérjük. A beszámolód megmozgatta bennem az emlékeket, na meg breki mai képei...én is nagyon vágyakozom. Lesznek fent képeid is?
Tényleg fantasztikus olvasni amit írtál, mintha megint ott lennék, örülök, hogy tetszett...Nafplion nekem is nagyon bejön, hangulatos, szép hely.......
Hydrán nem voltatok?ha nem nagyon hibáztatok, de enélkül is jó volt olvasva a soraidat...
Hydrára már sajnos nem jutottunk el, így is elég sûrûre vettük a programokat. Sajnos utunk elõtt egy betegségben volt részem, aminek az volt az utóhatása, hogy elég fáradékony voltam, de így is minél több mindent szerettem volna megnézni. Úgy gondoltuk párommal, hogy még tuti visszajövünk ide valamikor, majd akkor bepótoljuk Hydrát is.
Képeket megpróbálok a jövõ héten feltenni, ha már egy kis nyugi lesz, esküvõn voltunk tegnap, kicsit ki kellene pihennünk még a fáradalmakat. Bár szivem szerint Toló strandján, vagy éppen egy tavernájában pihiznék!
Helló!
Bocsi, de nem tudom beilleszteni a linket!
Én is ezen a honlapon néztem meg, csak nem az "Eu-n kívüli ellátások" hanem az "Ellátások az Eu-ban" menüpontban. Azt kerestem, hogy hol fogadják el és Szerbia és Macedónia nincs benne a felsorolásban.