Sziasztok!
Holnap indulok a két lányommal Paraliára. Nagyon sok hasznos infót olvastam itt a fórumon, de a szállásunkkal kapcsolatban nem találtam semmit. A Villa Atlantisban leszünk. Van valakinek tapasztalata az apartmannal kapcsolatban?
sziasztok! felrakok egy képet a legjobb gyrososról Paralián ( http://www.korinos.dy.hu/gyros.jpg )
ha szembenállsz a templommal balra fordulsz és a caldera bárnál balra újra kb 20 méter és ott vagy .
1,8 alapból 2 tzazikivel de legalább 10 helyet kipróbáltunk és egyértelmûen ez a legjobb hely a legnagyobb és a legfinomabb adag
Sziasztok!
Valaki légyszi küldje el nekem a következõ címre ( morzo@freemail.hu )a panos féle quad túra részletes programját. És persze ha tudjátok, hogy mindez mennyibe került, azt is írjátok meg. Elõre is köszi.
Szia!
Mi is holnap indulunk és szintén a Villa Atlantisban leszünk
Sajnos én sem találtam róla leírást itt a fórumon, de a Gradtours honlapján van róla néhány kép. Igaz, infó nem sokkal több, mint a katalógusban, de szerintem nem lehet rossz Új építésû és csendesebb helyen van, szerintem olyan nagy gond nem lehet vele
Sziasztok!
Elõször is gregus.sandor köszi szépen a quad túra programját. Másodszor szeretnék kérdezni olyan valakitõl aki már volt ezen a programon, hogy lehet utasként utazni a quadon? Mondjuk a párom mögött, mert én nem szeretek vezetni. Külön kell fizetni esetleg valahova belépõt? Sóbarlang, iszapfürdõ? Ha igen kb. mennyit? MInden nap van ilyen túra? Elõre is köszi a válaszokat.
Sziasztok! Errõl a quadról már annyian áradoztok, hogy engem is teljesen kíváncsivá tettetek. Elküldené valaki a részleteket róla ? ( fgyenge65@freemail.hu) Elõre is köszönöm.