Sziasztok!
Zsebkuty-ak és atosznak azt mondanám,hogy nem szerencsés a kérdésfeltevés...talán azért,amit fréziának tudnék irni,pedig...én is voltam mindkét helyen,és én Chaniaban ettem jobb gyroszt...Rethymno egy kellemes hangulatú város,szép kikötõvel.Chania is egy kellemes hangulatú város,velencei kikötõvel/!/ sok kis sikátorral,bennük éttermek,üzletek sokasága,a parton végig-végig.Sokat lehet bolyongani küztük és bennük...szóval én azt javaslom,aki már ott van Krétán-mert olyan jó volt hozzá az Isten,hogy oda vezémnyelte-annak MINDKETTÕ!Belefér egy krétai nyaralásba,de ha lehet,ugy menjetek,hogy benne legyen az alkony vagy az este,mert akkor igazán hangulatosak!!
Már hárman! Én sem jártam Kréta nyugati felén, de ami késik nem múlik! Nagyon szeretném élõben is látni mind a két várost. DVD-m van mind a kettõrõl és nagyon tetszenek!
Én is voltam mindkettõben. Mindkettõ nagyon hangulatos. Talán Chania egy ici-picit közelebb áll hozzám. Én sem hagynám ki egyiket sem, fõleg, ha Nyugat- Krétára mentek.
Én Rethymnonban ittam a legjobb frappét
Látod Zsebkuty azért szép lassan beindúl a krétai szekér.Ha egyszer eljutunk oda, már nem leszünk tájékozatlanok mi sem,sem azok akik célbavették Kréta nyugati részét.Elismerés az a téma szerzõjének!
Sziasztok!
Sajna élménybeszámolóm valóban nincs fent, mert nem nagyon van idõm megírni. Azonban dél-Kréta 2008 néven vannak fent képeim, gyorslista második oldalán megtalálod:)
Sziasztok!Hát már a ,,szerencsétlen"kérdésfeltevés legalább ennyit megért,hogy páran,,rácuppantak",mi pedig-tudatlanok-élvezettel olvasgatjuk az élményeiteket,miközben tudjuk jól,hogy MINDKETTÕT meg fogjuk nézni!Pusz mindenkinek!!!
Szia Macsosz!
A 24-es kép Ierapetrán a kedvenc gyroszosunk volt, mi Achlian voltunk és ha ott nem bérelsz autót akkor nem nagyon van a közelben semmi. 7 napra béreltünk autót és hazafelé mindig betértünk egy gyrosra. A szélmalmok útban a Lassithi fennsik felé voltak ahol van egy kis múzeum is ahova nem mentünk be mert úgy gondoltuk visszafele pont megteszi de másfelé vettük az irányt. Maliáig elmentünk ott van egy út, a fennsíkon található a Zeusz barlang ahol bújtatva lett apja elõl a monda szerint.
Szia WhiteFrost!
Mi Ierapetra és Makris Yalos közt vhol rulett-ap.-ban leszünk.
Az autóbérlésed módja és ára nagyon érdekelne
Tudjuk,h.anélkül nem lehet sokmindent felfedezni.
Achlia Ag.Fotia és Galini után Kicsit homály a netes térképem
Melyik utat ajánlanád -Ierapetra-Pahia Amos-Ag.Nikolaos-E75-ös,
vagy-Ierapetra-Kalamafka-Kalo Horio
Kis szorongásom van a görög hegyi utak miatt
Tapasztalataim Ioannina és Thesszaloniki közt felértek magával a halálfélelemmel
Viszont semmi széprõl nem akarok lemaradni...inkább becsukom a szemem a kanyarokban,vagy ha szembejönnek velünk
Köszönet minden infóért
Szia Macsosz!
Én itthonról rendeltem meg az autót www.papasauto.com
Ki hozzák a szállodához, és érte is jönnek. Mi A kategóriást választottunk, úgy gondoltuk, nekünk arra a célra megfelel. Össz: egyhétre , szállítással, full biztosítással, korlátlan kilométer használattal. : 120 EUR
Törölközö pedig igen is vigyél. Féllábbal már kibírom ezt az 5 napot, bár ha reptéren elkezdenek sztrájkolni hát kitérek a hitembõl.
Judithka