Ha valaki mostanában menne (vagy még ezen a nyáron) Kefalloniára, megnézné, vagy megkérdezné, hogy mennyibe kerül a komp Zakynthosra? Pessada-ból indul.
Elõre is köszönöm!
The port of Ag. Nikolaos (Volimes) is linked by car-ferry with the port of Pessada on Kefalonia island. There are daily services to and from Kefalonia on the summer season.
The duration of crossing is about one hour.
TimeTable:
Sziasztok!
Újabb kérdésem lenne: Kefalóniára megéri vinni olyan mûanyag cipõcskét, ami a köves partokon használható mint úszó/fürdõscipõ.... vagy egyáltalán nincs ott rá szükség?
Sziasztok!
Újabb kérdésem lenne: Kefalóniára megéri vinni olyan mûanyag cipõcskét, ami a köves partokon használható mint úszó/fürdõscipõ.... vagy egyáltalán nincs ott rá szükség?
Ha sok-sok öblöt szeretnél felkeresni, feltétlen legyen nálad fürdõcipõ, mert a legszebb öblök partjának többsége kavicsos.
Üdv. szepeva
Én cipõ nélkül voltam, nem haltam bele, de legközelebb viszem magammal
Szóval ha teheted te is vidd, és kényelmesebben tudsz majd Petani-nál és Myrtoson bemenni a vízbe
Én sem haltam volna bele, ha nincs nálam a fürdõcipõ, de nálam volt és használtam, sõt örültem neki, hogy felhúzhatom. A férjemé is ott volt, õ nem húzta fel, õ szeret kavicsokon taposni.
Más, mint a horvát partok, ott többségében sziklás (legalábbis amerre én jártam), Kefalónián ami nem homokos, az általában kavicsos.
Most értem haza a Mátrából és látom, közben Jox is megérkezett, felkerült a beszámolóm.
Aki még ezután indul Kefalóniára, annak érdemes belenézni, mert jó részletes, biztos akad benne használható információ.