Brek1: mi is tobbnyire mashova megyunk. Ezert irtam hogy talan egyszer meg vissza vandorlunk Tolohoz
h.apci: merre vandoroltok? en speciel szeretem az aktiv nyaralast, a jovest menest. nem birnek a tengerparton fekudni minden nap mint egy sulthal
Hasonlo lesz a mi turank is:) Ket hetre lebontva es a tavalyi progik altal latottak kihagyasaval:) Elso heten Lefkada a bazis majd masodikon Messziniai obol:) Majd meg Platamonas par napra. Persze kozben kisebb nagyobb turakkal.
Mekkorát hazudtak az irodában, mi az, hogy nem érkezett panasz? Csak a szomszéd szobában lakók is több oldalas levelet adtak be. (7 es-Ágiék)Igaz, még nem érkezett válasz rá, de ezek után már nem várunk többet, felhívom õket, és ha nem lesz semmi, megyek tovább. Nagyot csalódtam az Apollonban, azért kitartás nektek, csapj az asztalra, és ha még se lesz megoldás, akkor Tolo és a tenger valamenyire majd kárpótol. Bárcsak én is mehetnék, nagyon hiányzik Görögország.
Csatlakozom hozzád, még mindíg nem múlt el ez az érzés nekem se, ma pl. eléggé szomorkás a hangulatom, és olvasva Brekit, H.apcit még elõttük az út, csak irigykedek megszakadó szívvel.... olyan gyorsan eltelt, csak egy röpke pillanat volt Tolo....
Az egész stresszes nyár folyamán nem fogtam fel, hogy az idén még megyek Görögországba, és ma valahogy belémvillant, hogy megyünk, és azóta egész nap érzem a hangulatokat, az illatokat, méga tenger hullámzását is hallom, ha akarom. Popeyt és h.apcit pedig külön nagyon irígylem, mert õk egy csapásra egy csomó helyre mennek és temérdek gyönyörûséget látnak...de jó lesz nekik mindjárt.
Ne is mond, egesz evben erre vartam. (meg a boardozasra, talan egyszer gorog honban is tolok egy hetet) Sajnos tenyleg egy ropke pillanat lesz az egesz, gyorsan eltelik. De nem negativoskodok itt mert meg elottunk a kiruccanas
H.apci -Thassos nagyon jó választás.
Pont ma kérdezték meg tõlem hogy eddíg Görögországban melyik hely tetszett a legjobban.( 4-szer jártam eddíg különbözõ helyeken.)
Nos : Tolóban nem csalódtam.A kirándulások is remekül sikerültek.
De még is valahogy Thassoshoz húz vissza a szívem.Nagyon tetszik az a sziget.Egyszerûen fantaztikusan szép ,inkább nem ragozom.