cserrobi!
Nekünk tavaly a Zsidai Berni volt az idegenvezetõnk.
Azért vannak egy irodában a Beával, mert a Dias Zeus-nak is, és az Apollon Travel-nek is az Evi Tours a kinti partnerirodája!
Szia Yvett! AZ Elisabet társaság hajójával voltunk!Kostas kapitánnyal!Voltak lengyelek és románok is ,de mi voltunk többségben!Mi lent maradtunk a hajó aljában! Itt volt árnyék,de a levegõ is járt! Igaz a gépház zaja itt érvényesült a legjobban! A fenti részen nagy buli,tánc és tülekedés volt! Mi ezt kihagytuk! Igen,sajnos a városban nekünk is csak Kb.2 óránk volt, ami nagyon hamar elment! A strandon is kb.ennyi idõnk volt!
Igen! Az Elisabetnek több hajója is van! És a két hajó között vizibomba csata zajlott! A mi hajónkon aki akart elõre ment a másik hajón hátra és onnan lehetett dobálni a bombákat,de persze a kapitányok a slaggal is rásegitettek! Errõl is csináltunk néhány képet! Talán lehet látni ott ahol a két hajó annyira közel van egymáshoz!/Néhány üzenettel ezelõtt ott a web cim!Külön mappákban a különbözõ kirándulások!/Szerencse,hogy tetszett a lányodnak a hajókázás,mert nem volt egy rövid menet!!!
PIsta!
Egy-két oldalt vissza olvasol és mindenre kapsz választ!!! Ignissel járok én is,tankolunk itthol Félúton Nis elõtt,és Szalonikinél.Bp-rõl indulva Kb 100eurot szoktam számolni Benzin+autó pálya dij egy útra.Autóval Görögországba Topik!
Indulás ma délben!!! v Ugyan a Dias Zeussal, de a szerzõdésben benne van, hogy mehetnek több helyre, ha kevesen vagyunk...szóval ez benne van a pakliban. Azért remélek...
Ha hazaértünk majd mesélek.
Adio!
Nagyon köszönöm a válaszodat.Lenne még kérdésem.Melyik a legjobb Közért ésTaverna/étel minõsége ár/, mert itt a fórumon mindeki a Theo bácsi vendéglõjét dicséri?
Jó utat és jó nyaralást! Remélem, nem tévedsz el sehol! Jót ne halljak rólatok! Érezd jól magad! Kíváncsi vagyok, mit valósítasz meg és hogyan a terveidbõl.