Szia Macsesz!
Nekünk az Aeolussal "buszilag" volt legkedvesebb gondunk - sajna a szállással annál több -, bár visszafelé volt vagy 20 éves a busz, 55-60 a két sofõr, ennek ellenére hamar hazaértünk. Viszont 10 órát pihentek, mielõtt visszaindultunk, tehát este 7-kor indultunk haza. Apollonéknál ez max 2-3 óra.
Szia Anyuci68 (ez tetszik...nagyon)
Remélem,a sofõrök együtt voltak 55-60 évesek
Ugye láttak még...
Tõlem pihenhetnek többet is,ha mi addig ázhatunk a tengerben
De,ha csak úgy pihennek...
Sziasztok!
Mi a Kalandozástravellal voltunk kint Nei Poriban. Pontos indulás kifelé, pontos indulás hazafelé, majdnem új busz /Contibusz/ , ugyanazokkal a soförökkel oda-vissza / Géza és Jenõ/. Rendesek, közvetlenek voltak. Az utastársakkal sem volt semmi gond. Így én kellemesen csalódtam az elsõ buszos utamon. Haza reggel 8 ra körül értünk 17 óra utazás után, de ha nekem akkor valaki azt mondja, hogy ha bevállalom rögtön a visszautat, visszavisznek, minden további nélkül indultam volna vissza.
Szia Macsesz!
Nem együtt, hanem külön-külön voltak 55-60 évesek, és egy árva szót nem beszéltek magyarul. Biztos a koruk miatt is kellett 10 óra pihenés nekik. Volt ugyan egy wc-vel, meg zuhannyal ellátott szoba a várakozás idejére, de hát ugye arra jutott vagy 25 ember, úgyhogy az én finnyámnak az nem jött be. Meg én úgy vagyok vele,hogy ha már menni kell, akkor mielõbb induljunk. Fõleg egy csótánnyal tartkított lepukkant alagsori szállásról, aminek emeletinek kellett volna lenni a prosi szerint. Szóval nem a busz miatt nem megyünk velük soha többet, de a lényegen nem változtat. NO aeolus!!!
Huh... Megijesztettél
Azt mondják,Krétán minden apartman rendben van.Minket oda visz
az Aeolus.-remélem igazuk lesz
Azért írj valami pozitívot is róluk,h.1 picit megnyugodhassak
Macsosz
Három éven keresztül mi is a Kalandozással utaztunk. nagyon megbizható kis utazási iroda. Tényleg jók a buszok, normálisak a soförök és mindig kulturált a szállásuk. Ehhez hasonló még az Anett tours is.
Természetesen 15-17 óra buszozás után, mi is simán visszafordultunk volna.
Hát Macsosz, az Aeolusról semmi jót nem tudok mondani, igaz mi nem Krétán, hanem a Chalkidikin voltunk. Mindenesetre, ahogy barátnõm mondani szokta, mi háromszor voltunk velük: elõször, utoljára és soha többet.
Hát Macsosz, az Aeolusról semmi jót nem tudok mondani, igaz mi nem Krétán, hanem a Chalkidikin voltunk. Mindenesetre, ahogy barátnõm mondani szokta, mi háromszor voltunk velük: elõször, utoljára és soha többet.
Mi is megkinlódtuk Krétán az Aeolust!Én ugy gondolom,csak legvégsõ esetben megyünk velük még egyszer.Pestiutas barátunk azonban-bár õk is végigkinlódták a kezdõ pár órát-ugy vannak vele,hogy annyival olcsóbb,mint a többi iroda,hogy bármi lesz is bevállalják.Ugy kezdenek neki,hogy tuti,hogy valami gáz lesz,de 13 napot nyaralnak annyiért,mint mondjuk mi a Granddal 1 hétig-bár idén nyáron ez az ingyen pótágy a Grandnál a 3 ágyas szobákat nagyon gzdaságossá tette-.Tavaly elég kellemetlen volt,ami jött nekik,idén gyakorlatilag semmi zavaró nem volt...az a néhány keisebb szóra sem érdemes!
Szóval,ha igy indulsz neki,akár meglepetés sem érhet!
Kedves Miskolciutas
Tisztában vagyok az ár-érték fogalmával,hát
így készülök
Minden irodánál vannak gondjai vkinek.Ennyi embernek nem lehet megfelelni!!!!!!!!
Ezért csak az az igényem,h.viszonylag emberi körülmények közt legyünk
elszállásolva és rendben legyen a busz visszafelé...amennyire csak lehet.
Tavaly utaztunk a Németh Travelal Paraliára, de semmi gond nem volt, azt leszámítva, hogy hazafelé az M5-ön tankoltunk és a sofõr elfelejtett fizetni. Jött utánunk a yard szirénázva 15 perc múlva és a sofõrt visszavitték a kútra. Nekünk ebbõl az ijedségen kívül nem volt problémánk. Amúgy pontosak tiszták, a sofõrök normálisak, közvetlenek voltak, mindenben segítõkészek. Csak rövid pihenõket tartottak, szerintem bõven elegendõ volt, ja és normális helyeken álltunk meg. Reggel ötkor már Paralián voltunk, úgyhogy tolták ezerrel. Hazafelé sem volt gond, az utastársakkal sem. Mondjuk az is benne volt a pakliban, hogy csak fél busszal mentünk és mindenki oda ült, ahová akart. Pestrõl haza Székesfehérvárra majdnem házig vittek, úgyhogy nekünk nem volt rossz tapasztalatunk velük, de ez tavaly volt, idénrõl nem tudok nyilatkozni. Ennyit röviden.