Nem lesz könnyû felsorolni az alábbi klippen szereplõ "lelkeket" akik valamivel, hozzájárultak ahhoz,
hogy megpróbáljunk jobbakká válni...
Paradox dolog olyan embereket szeretni, akiket nem is ismertünk meg soha személyesen, és akik bár már nincsenek köztünk, mégis, valahol bennünk élnek. Ott vannak velünk a szép, és ott a nehéz perceinkben.
Látnak bennünket, segítenek nekünk, világot gyújtanak elménkben és reménykedve bíznak abban, hogy majd mi egy jobb világban élünk.
Véletlenül elnéztem a fórumot, és egy dalt tettem fel... de ha már észrevettem... kicserélem a videót... mire is ???
Ha már Elõadókról van szó; legyen szó egy egészen más elõadóról:
A tanárról és filozófusról. Nézzünk bele egyik másik olyan "elõadásának" videójába, amely az Akropoliszon hangzik el.
(Tulajdonképpen ez inkább egy eszmefuttatás... nem tudom, ért-e belõle valaki valamit is??? )
Most, utólag, láttam egy seregnyi klippet Dimitrisz Liantiniszrõl.
Talányos módon tünt el, és csak hét év után lelték meg.
Csupa kérdõjel lengi körül halálának körülményeit (1998 június 1), hiszen az a tanú, aki taxisofõr volt, - és aki állítása szerint: utoljára látta, és beszélt vele, egész más leírást adott az öltözetérõl is...
vki tudna nekem küldeni pár számcímet azok közül amiket pl a goldba vagy a beach barokba játszanak ?? és nincs benne a top10be az oldalon köszi
Stratos:Mivel soha nem jártam ezekre a helyekre, így nem tudom, milyen zenék mehettek ott...
És ha Te sem tudod, pedig ott voltál...
...csak ajánlani tudom, hogy próbálj olyan rádióadókat keresni a neten, ahol a legfrissebb Top nótákat adják, és ráadásul az elõadók nevét, valamint a dalok címét is kiírják...
Így késõbb rájuk tudsz keresni!
Most ismerkedem a görög zenével, nem tudna valaki küldeni nekem egy pár görög zenét mp3-ban?
címem: fundy3@freemail.hu
Köszönöm elõre is!
üdv, fundy
Stratos írta:
"Ajánlom még a Dalfordítós fórum legelsõ oldalát, ahol ezekre a dolgokra, és talán más jó ötletekre is akadhatsz, és ahol megtalálhatod a keresett zenéket..."
Mintha lett volna már róla szó, de azért nem baj, ha újra megemlítjük azt a fórumot, ahol Elõadók Nevei szerint csoportosítva, találunk görög/ angol dalszövegeket... (Ezek is lehetnek kulcsszavak a YouTube-n, amivel megismerkedhetünk az elõadókkal és a Zenéikkel!)
Sokat hallgatom itt a Live FM rádiót. Van egy dal, ami nagyon tetszik, és szeretnék több számot is megismerni az énekestõl, együttestõl, aki elõadja. Sajnos görögül nem tudok , így csak azt tudom leírni, amit kihallok a szövegbõl. A refrén valahogy így hangzik:
"Iálákámá, iáleptá, iáleptá, iáleptá
Iálákámá, iállá, iállá, iállá..."
Esetleg ismeri valaki ezt a számot, elõadót? Ha valaki még azt is meg tudná mondani, hogy mit jelent ez a szöveg, akkor nagyon boldog lennék!