Kedves Hutch!
Eléggé rizikós így pár héttel a tervezett indulás elõtt keresgélni, de lehet, hogy szerencsétek lesz..... Édesnek igaza van, Sarti tényleg gyönyörû, megéri nekivágni az útnak gyerekekkel is. Sõt!! Én azt tapasztaltam a szállásfoglalásnál márciusban , hogy három család, 10 fõ részére alig kaptunk helyet az irodáknál. Ugyanis - kevés kivétellel - csak néhány apartmant, stúdiót foglalnak le egész szezonra egy-egy házban. Grigorisnál például, ahová mi megyünk júni 17-tõl, összesen 2 db stúdióvalés egy 5 fõs apartmannal rendelkezik az IBUSZ. Másik tapasztalat, hogy 4-5 fõ részére is ritka az ajánlat, valamiért a 2-3 fõs stúdiókból van rengeteg Ha végképp elakadnál és mindenhol teltházat találsz, írj privit, van közvetlen kapcsolatom Sartin, megadom az elérhetõséget. (Bár Nála is inkább egy-két hónappal utazás elõtt jó foglalni.) Üdv HJudit
Meg tudnátok nekem mondani, hogy mi a Sartin lévõ helyi utazásiirodának a neve? esetleg elérhetõsége?
Tudom, hogy olvastam itt valahol de egyszerûen nem találom most!
A Galini apartmant csak egy út választja el a homokos tengerparttól. Sarti Village részen található, kb. 600-700 méterre a központtól. A közelében pék, supermarket van. A ház egy U-alakú épület, így nem mindegyik apartman közvetlen tengerrenézõ. Régebben voltak olyan szobái is, amelyikben nem volt konyhasarok, de hûtõ az igen. Most nem tudom, hogy van-e még ilyen, jobb ha rákérdezel.
Volt már valaki a Holiday apartmanban? Ha tudtok írjatok róla v.mit! Autóval hogyan juthatunk el a Narancspartra? Állítólag nehéz megtalálni, jó lenne valami útbaigazítás! Mi Júni 19-én indulunk és 29-én jövünk haza, mindent leírok amit tapasztaltunk.
A Holiday is Sartiban van, legalábbis azutazási iroda szerint. Bár egy kicsit elbizonytalanított, hogy senki sem tud róla! Na de a Narancspartról?!!!!!!!!!!!!!
Szia!
Melyik utazási irodával mentek?
A Grand Tours oldalán mindent megtalálsz róla!
Mi tavaly voltunk és nagyon tetszett,közel van a parthoz és lassan mélyülõ homokos part van.
A narancspart közel van és gyönyörû.Megtalálni egyszerû,vissza kell menni a fõúton és a lejáró ki van táblázva,de az idegenvezetõ mindenben segít!
A Grand Tourssal megyünk mi is, láttam a képeket, de szívesen olvasnék személyes tapasztalatokról. 3 személyesbe megyünk és kicsit zavar a belsõ erkély. a másodikon leszünk, így hátha nem mászkál mindenki rajtunk keresztül. köszi a választ, már azt hittem nincs is ott az apartman.