Éppen velem sem lehet mindnet megcsinálni, csak én éppen teljesen tudom, hogy az a munka, mit õ csinál kmivel jár, mert én is idegenvezetõ vagyok. Hidd el nem könyû az, amit õ csinál. És õ biztos nincs bebetonozva. Bernit is küldték volna el, csak voltunk egy pár, akik kiálltak mellette.
Én ugyan nem vagyok idegenvezetõ,de a kereskedelem detto ugyanez,a magyarnál kötözködõbb ember ritkán akad,nekünk semmi sem jó.Amúgy utólag fölösleges a jegyzõkönyv,akkor kellett volna tanúkkal megírni,de akkor sem sok minden történik-tapasztalatból mondom.Azóta igyekszünk jóba lenni az idegenvezetõvel,barátságos hanggal higgyétek el sokkal többre menni,mint a jogaink hangoztatásával.Nem is volt azóta ilyen problémánk.
Az étterem és idegenvezetõ vita minden évben partalanná válik. Mindenki a saját ízlése, tapasztalata szerint ítéli meg, vagy el.
Nekünk jó tapasztalatunk volt mind Beával, mind Bernivel. Ezenkívül jókat ettünk a Platonban és az Athosban - akkor még nem volt a magyar pincérlány és nem akart átverni senki, vagy annyira jól csinálták, hogy nem vettük észre
Megértem caleo haragját is, mi a hazaúton csúsztunk bele a hajnalig tartó busz várakozásba, mert az csak nem akart megérkezni Korfu felõl
De remélem, ahogy nálunk, úgy Nála is elhalványúl a rossz és csak a mesés Göröghoni élményekre emlékezik majd
Hurrá eljött a nap, végre utaztok Remek nyaralást kívánok, probléma mentes úttal
Aztán, amikor hazaérsz, lássuk egybõl a beszámolódat, irgumburgum!
Na most már minden késsz A kocsi felkészitve, kiglancolva be is pakoltam a naggyát A beszámolóval meg igyekezni fogok
Nagyon szépen köszönöm a jókivánságodat
Theo.... persze ki lehet próbálni, de ha már az idegenvezetõ is lebeszél. Igaz az Alkazarra rábeszélt, de nem voltam én sem elájulva. Viszont a 21 hónapos kislányommal nem kisérleteztem. (bár nem tud 21 adagot megenni )
Az Atosz, ahol a magyar lány van hmmmm. NEkem tetszett. Minket sem akart átverni sosem, mondjuk én (lehet, mert bankban dolgozom) itthon is és nyaralás alatt is, mielõtt kihozzák a számlát már nagyjából tudom mennyit kell fizetnünk. Ez persze lehet az én perverzitásom, de hát pénzbõl élünk.
Egy viszont biztos! Sem a magyar lányt (akivel nem volt semmi bajom) sem az idegenvezetõket nem fogom sajnálni. Emberek nekik ez a dolguk. A pincérnõnek egyébként nem tartottak pisztolyt a fejéhez, hogy gyerünk ki görögbe napi 16 órát dolgozni. Kõkemény pénzért csinálja. Ti nem dolgoztok eleget??? Titeket vajon ki sajnál?
szia!egyjáltalán mit tett veletek az idegenvezetõ?a pláza cicáról meg annyit hogy amikor ott vacsoráztunk nem számolt fel semmit,de mindenkinek vitte az ajándék dinnyét csak nekünk nem!még rá is kérdeztünk erre rántotta a válát!ugy hogy én nem védeném,ha nem voltunk neki szimpik akkor is ki kellett volna hozzas az ajándék dinnyét tündi
Már olvasgattam a hozzászólásokat, de sehol nem találok infót az Elvira apartmanról. Mi szept.8-án indulunk busszal. Már voltunk Platamonasban három éve, ott nem volt semmi gond, de nem szeretném, ha itt valami kellemetlen meglepetés érne.