Az a limenasi szállás engem is érdekelne, bár jogsi híján mi iroda-függõk vagyunk (vagyis asszonynak van, de Õ nem vezet:-(), busszal elvisz a Jorgosz, és ha közel van a komphoz az apartman, és az ár/érték arány is megfelelõ, akkor járható lenne ez az út. Bár nekünk a Poppis-szal sem volt semmi bajunk.
A túraleírás meg nem sûrgõs(nekem:-)), leghamarabb jövõ májusban lesz szükségem rá
Kivárjuk (mi mást is tehetnénk), és elõre is köszi
A szállásról itt vannak visszamenõleg 2006-ból képek. Most nem keresném meg. Árra nem emlékszem, mit mondott Mia, de arra igen, hogy kedvezõ volt és nagyon kedvesek voltak a háziak...Én hétvégén nem leszek, de utána utánanézek és utánakérdezek.
15-20 perc keresgélés után egy nagyon kedves 55-60 év körüli görög házaspárnál, Stavrosnál és Ploumitsánál találtunk szabad és jó árban lévõ stúdiót, nagy terasszal. 30 euro volt egy éjszakára, a végösszegbõl még kaptunk is 10 euro kedvezményt. A kis lakás nem volt tengerre nézõ, nem volt a sétálóutcák közvetlen közelében (ami amúgy 5 perc séta volt), mégis az elsõ pillantásra beleszerettünk. Talán Ploumitsa néni kedvessége volt az, ami már az elsõ percben megfogott minket, na meg az olajfa, a leanderek és a virágok a kertben.
Megdöbbenve olvasom, amit a Teata étteremrõl írtál. MIntha nem is ugyanazon a helyen jártunk volna, ráadásul majdnem egyszerre. Mi kétszer látogattuk meg ezt a tavernát. Mindkét alkalommal sokan voltak (este 8 után) és fõleg görögök. Két nappal az élõzenés program elõtt voltunk ott elõször, már akkor is táncoltunk, pedig csak magnóról szólt a zene. A tulaj bent ült a konyha résznél, elég termetes ember, jellegzetes görög vonásokkal. Táncolt velünk, sõt táncba hívott minket úgy, ahogy a görögök szoktak :) A pincér jól beszélt angolul és már az elsõ alkalommal is nagyon mosolygós, kedves volt. A szakácsnõ, a pincérlány vigyorogva integetett egyik szomszédunk kamerájába, aki végül még ajándék sütit is kapott. Az ételek finomak voltak és bõségesek, az úzó grátisz. Két nappal a zenés est elõtt minden probléma nélkül megbeszéltük a pincérrel, hogy nyolcan jövünk majd. Mire odaértünk, össze voltak tolva az asztalok, a helyiség közepén ültünk, szép rálátással a tengerre és a zenészekre is. Mindezzel együtt csak a beszámolómban meséltem errõl a helyrõl, mert felejthetetlen élményeink voltak ott. Nem ajánlottam kifejezetten senkinek sem az éttermet, talán mert igazat adok KAKADUnak akitõl már többször olvastam azt a véleményt, mely szerint ízlések és pofonok különbözõek, és egy étterem, vagy apartman is változhat, akár ilyen gyorsan is. Tehát mindennemû ajánlás kockázatos...Sajnálom, hogy ilyen rossz élményetek volt. Ha még egyszer arra járunk, azért teszek még egy próbát :)
Üdv,
Mamin
Szeretném megköszönni a rengeteg segítséget, amit itt kaptam a nyaralásomhoz!!!!
Vojandinak a leírást, Kónyúnak és Klari50-nek a sok választ a sok kérdésemre, és Maminnak illetve Miának, hogy megosztották a nyaralásuk perceit a fórumozokkal, meg még mindenkinek aki segítséget nyújtott nekem Thassoshoz!!
Mégegyszer köszönöm, és majd jelentkezem ha hazaértünk!!
A bõröndöt már elõszedtem!
Véletlen nem tudnál feldobni valahová pár képet a Popi's-ról, belülrõl. Nagyon megköszönném! Meg, ha bejelölnéd egy térképen, hogy kb. merre van Limenasban. Légyszíves!
Babar: nagyon jó utat kívánok neked. kicsit most irigykedem, de már nekünk sem kell sokat várni az indulásra. )
a szállásról csak jókat mondhatok. aki esetleg olvasta a beszámolómat (bár lehet hogy írtam itt a fórumon is) az tudja: szinte minden nap takarítottak, és a házigazdanéni névnapi nagy családi összeröffenésére is vendégül láttak. az volt ám a görög est! szóval nem kérdés, hogy idén is oda kell mennünk. mivel a tulaj csak németül és görögül beszél, Andi segítségét vettük igénybe az idei foglaláshoz (mégegyszer köszönjük ), gyerkõccel nem akarunk nekivágni foglalás nélkül. már nagyon be vagyunk sózva.
tavernák: nálunk a simi és a mouses volt a favorit thassoson (mindkettõ limenasban van).
Sziasztok!
Aki Apollonnal volt,busszal,Tõlük kérdezném: az idegenvezetõ (Ági) melyik napon tart megbeszélést? Amiatt érdekelne,mert szombaton érünk ki, és másnap, vagy hétfõtõl bérelnénk autót, de azért jó lenne meghallgatni Ági autóbérlési ajánlatát is elõtte.
Elõre is köszi, ha tud valaki válaszolni !