Igen Vojandi, kétszer utána nyultam, kaptam a víz alatt és ahogy éreztem,hogy egy picit is fogom, meg hát õ is rátapadt a korongjaival a kézfejemre, egybõl kihajítottam a molóra...és igen vissza dobtuk, lefényképeztük, örültem neki egy pár percig, aztán útjára engedtük...) szép befejezése volt a nyaralásnak...
...ahogy éreztem, hogy egy picit is fogom, meg hát õ is rátapadt a korongjaival a kézfejemre, egybõl kihajítottam a molóra... és igen visszadobtuk, lefényképeztük, örültem neki egy pár percig, aztán útjára engedtük...
Bridzs írta:
Földhöz csaptuk és egy cipõvel is rácsaptunk egyszer...
Akkor most hogyan is volt? Szegény ártatlan kis polip! Olyan ennivaló...
Szia csak most láttam meg hogy üzentél, a kérdésedre válaszolva én már jártam Toloban csak sajna nem vittünk utikönyvet de 4 nap múlva ismét oda indulunk és ami tavaly kimaradt (a tüzek miatt) idén bepótoljuk. Olimpia, Delphi, Momnevassia tuti benne lesz, a többit majd lent eldöntjük.
Szerintem annyira egyértelmû, hogy a mólóra kihajítás után történt a földhöz csapás és a cipõvel rácsapás és utána fényképeztünk....
Remélem így már világos!!
Ezt inkább a poliptól kérdezhetnéd...valószínû biztos keményfejû példány volt:-D...viccet félre téve, nem kapott nagy csapást a cipõtõl és mikor a mólóra hajítottam ki az se kottyant meg neki...nos ennyi!