Haspók!
Írjál csak nyugodtan már nagyon várom az egyáltalán nem baj ha hosszú lesz minden mondatára kíváncsi vagyok /vagyunk/ a képeket is nagyon várjuk
Jó irogatást és nagyon kellemes pihenést kívánok a hétvégére
Üdv:"Tzotya"
Telnek a napok azért még ha nagyon lassan is
Mi nem vágunk centit De amikor hazaérünk egyszerre mondjuk a párommal mennyi napunk van hátra És csak a munkanapokat számoljuk így azért kevesebb A térkép a nappali asztalán van már állandóan nagyon sok a terv és az elképzelés merre megyünk mit nézünk meg,de úgyis a helyszínen dõl majd el,hogy mi valósul meg belõle
Sziasztok!Bizonyám,jövõre valszeg Nyugat-Kréta,vagy Kalymnos...Chrissit azért tettem fel,hátha valaki még nem tudta eldönteni,menjen,vagy ne menjen...IMÁDOM Chaniát!!!Látom,egyszerre dobban mindannyiunk szive!!!
Mi már így látatlanba is a szivünkbe zártuk ám Krétát és biztos,hogy nagyon fájó szívvel fogunk távozni innen is de bízom benne nagyon sok élménnyel
sajnos itt kell hagyjalak bennetek hétfõn újra jelentkezem
Mindenkinek nagyon szép hétvégét
..Chrissit azért tettem fel,hátha valaki még nem tudta eldönteni,menjen,vagy ne menjen...
szerintem ezen nem kell mit eldönteni.. ez a muszály látni kategória.
Megdöbbentõen szép és különleges élmény. csak cipõt vigyetek fürdeni, nehogy úgy járjatok, mint mi
Kalymnosról meg a képek részre töltöttem fel párat, ha érdekel meglesheted a nevem alatt
..Chrissit azért tettem fel,hátha valaki még nem tudta eldönteni,menjen,vagy ne menjen...
szerintem ezen nem kell mit eldönteni.. ez a muszály látni kategória.
Megdöbbentõen szép és különleges élmény. csak cipõt vigyetek fürdeni, nehogy úgy járjatok, mint mi
Kalymnosról meg a képek részre töltöttem fel párat, ha érdekel meglesheted a nevem alatt
OKSI!Mindenkinek szép hétvégét,nekem most kezdõdik a MUNKA!!!ÜDV!
Szia Zsebkuty
Rákattintottam a linkre,kicsiben gyönyörû képek!
De nem tudok továbbjutni (még nem jártam a YouTubon)
A megfelelõ topikban tudnál segíteni
Köszi,Macsosz
a hellasz.hu eddigi legterjengõsebb beszámolója még mindig szerkesztés alatt: eddig 21 oldal, és még az utolsó 5 nap nincs kész...
Haspók, akkor hajrá, mert eddig az én peloponnészoszi beszámolóm a leghosszabb 22 oldal, de az wordben 35 volt, szóval itt kevesebb lesz Amúgy én is várom, mert imádok beszámolókat olvasni, ha jó tartalmasak!!!