Jövõ héten indulunk Nei Poriba, és sajnos az utazási iroda apartmanjairól nem sok információ áll rendelkezésre. Megkönnyítené a döntésünket, ha valakinek már lenne tapasztalata a Maria vagy Adamos apartmannal, környékérõl. Én Sartival ill. Korfuval kapcsolatban tudok segíteni, ha valakinek kérdése van.
Üdv
Kalandozástravellal mész? Abból gondolom, mert ez az õ apartmanjaik. Mi az Adamosban voltunk aug. elején. A szállást 2 körül tudtuk elfoglalni, mert addig takarítottak. De le tudtuk pakolni a csomagokat és elmehettünk csavarogni / 9 óra körül mi már ott voltunk/. A 33-as szobában voltunk. Egyszerû, tiszta, nekem semmi gondom nem volt vele.
A fürdõszoba kicsit érdekes, mert nincs zuhanytálca, a víz megy mindenfelé. Edény is csak minimális van. Az apartman nincs messze a parttól. Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok.
Az Anett Tours honlapján van néhány kép az apartmanról emlékezetem szerint. Az utazási irodával nem lesz semmi gond véleményem szerin, ebbõl adódóan az apartmanjuk is oké. Adnak az ilyesmire.
Mi tavaly voltunk a Maria apartmanban. Ezt a házat úgy lehet megközelíteni, ha lemész a pékség melletti utvában. azon végig mész közben elhaladsz a Mitikasz bolt mellett, majd a másik sarkon is van egy ki sbolt és azzal szemben lévõ utca közepén van az apartman. Egy hátránya van: a tulaj ott lakik a feleségével az elsõ emeleten. Árgus szemekkel követnek mindent és igen vaskalaposka. Ezt mi a beköltözésénél tapasztaltuk. Nem voltak hajlandóak csak németük és görögül kommunikálni, de nem akármelyik idegenvezetõvel, csakis a kinn élõ Erikával (Anett Tours). Ez kicsit bosszantó volt a hosszú utazás után, fõleg hogy a kicsi gyerekekre sem voltak tekintettel, valamint arra, hogy a sok fagyasztott kaja is kiolvadt. Maga az apartman oké.
sziasztok kitudná megmondani az aktuális szerb üzemanyag árakat. köszi
konkrétan mi érdekel, mert a 95-s benzint Jox egy féloldallal ezelõtt megválaszolta ...? De ha bekukantasz az autóval Görögországba topicba ott is találsz nem régi hsz-t