Santorini
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 1021
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Vgtbogi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79233 Üzenet linkje2008-08-29 19:06:49 

Szia Oliva!

Nahát, nem is tudtam, hogy Te is Kamariban leszel. Melyik apartmanban voltatok? És érdekelne az is, hogy mi a véleményed a Food Cornerrõl (csak én voltam nagyon elfogult, vagy másoknak is tetszett...?icon_smile.gif). Remélem, írsz majd beszámolót, kíváncsian várom! icon_wink.gif

Üdv,
Bogi

# 1022
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79237 Üzenet linkje2008-08-29 19:12:25 

Hello Jozsa és Cilla!
Most néztem meg a képeiteket, a belinkelt címen (is), kivétel nélkül ámulatba ejtõek. Most éppen nagyon elkapott a vágyakozás Santorinire (délután meg Karpathosra - hogy ez napjában mennyit tud váltakozni icon_smile.gif ).

# 1023
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79280 Üzenet linkje2008-08-30 11:28:37 

vojandi írta:
Hello Jozsa és Cilla!
Most néztem meg a képeiteket, a belinkelt címen (is), kivétel nélkül ámulatba ejtõek. Most éppen nagyon elkapott a vágyakozás Santorinire (délután meg Karpathosra - hogy ez napjában mennyit tud váltakozni icon_smile.gif ).

Kedves Andi!
Én már akárhová mennék, csak Görögországba lehessek. Ez idén, már biztos, hogy nem jön össze. Megszakad a szívem.
Te viszont már nem sokára indulsz Kosra. Az sem semmi!
Üdv: Josza

# 1024
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79289 Üzenet linkje2008-08-30 13:14:13 

Hasonlóképp érzek, nekem mármindegy, csak Görögország legyen!!!! És mivel nálunk az idén nem volt nyár, csak õszi idõ és hideg és sok esõ, ezért már nagyon vágyakozom a tenger és a simogató napsugarak után...
# 1025
Duncsi81
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79352 Üzenet linkje2008-08-31 00:03:39 

Szia Bogi! Írtam neked privit, de lehet, hogy nem kaptad meg? icon_sad.gif Szeretném megkérdezni, hogy át tudod-e küldeni nekem emailben azt a házilag összevágott útikönyvet, amit az utazásodra szerkeszettél. Ha igen, a címem: duncsika kukac freemail pont hu
Elõre is köszönöm szépen!
Ui: A Monolithos-i strandra Kamariból busszal is el lehet jutni?

# 1026
Vgtbogi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79374 Üzenet linkje2008-08-31 14:30:30 

Szia Duncsi81!
Bocsi, csak most vettem észre, hogy küldtél üzenetet. Természetesen elküldöm az útikönyvet (34 oldal), remélem, hasznát veszed majd. A leírásokon, fórumos hozzászólásokon, élménybeszámolókon kívül benne van a buszok menetrendje és egy térkép is a végén.
A monolithosi strand elõtt van ugyan buszmegálló, de a sziget sajátos közlekedése miatt, elõször Firába kell eljutnod, onnan indulnak a buszok sugárszerûen a nagyobb településekre (azaz Kamari-Monolithos útvonal nincs a buszok esetében). Egyszerûbb lenne talán kocsival megoldani a közlekedést, úgy nem vagy annyira idõhöz kötve és strandoláskor praktikusabb is talán.
Üdv,
Bogi

# 1027
Duncsi81
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79496 Üzenet linkje2008-09-01 10:59:03 

Köszi a választ és az útikönyvet is! icon_smile.gif Kocsit nem biztos, hogy fogunk bérelni, mert spórolnunk kell, és csak ketten megyünk, nem éri meg 30-40 euróért kocsit bérelni, fõleg, ha fél napot a strandon töltünk. De már kitaláltam, hogy lenne jó: Elmegyünk Firába várost nézni, utána strandolunk egyet Monolithoson, utána irány "haza". Majd csak kis törcsit és kevés cuccot viszünk icon_biggrin.gif
# 1028
Naistvan
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79550 Üzenet linkje2008-09-01 18:20:39 

Üdv Mindenkinek!

Tegnap JÖTTÜNK, sok szépet LÁTTUNK és ha lehetne holnap VISSZAMENNÉNK!

Szóval ma éjjel érkeztünk meg Kamariból. Elöttem már annyian leírták, hogy mennyire csodálatos ez a sziget, hogy ezt nem is ragoznám tovább. LÁTNI KELL!

A FINIKAS apartmanban voltunk, úgyhogy ha valakit érdekel , szívesen megosztom vele a tapasztalataimat!
Elõre bocsátva csak annyit, hogy valóban sokat nem kell várni tõle, de aludni jó. (bár fõszezonban a sok leszálló repülõ miatt aludni nehéz...)
+ 1 hasznos info: 12:00 után a csomagszobában NEM LEHET MÁR ZUHANYOZNI a 20:45-ös indulásig! (ez engem megdöbbentett...)

üdv: István

# 1029
Oliva
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79561 Üzenet linkje2008-09-01 20:23:33 

Sziasztok!

Megszültem az élménybeszámolómat.
Hát elég hosszadalmasra sikerült, akinek van türelme és érdekli........

2008. aug. 17-én vasárnap indultunk Budapestre majd Santorinire.

Sajnos még meg sem érkeztünk Görögországba, de már sikerült 1 táskát elhagynunk a távolsági buszon benne a videokamerával, töltõkkel, és az összes internetrõl kinyomtatott Santorini infóval.
Igy kicsit szomorúan, letörve kezdõdött nyaralásunk, de aztán túltettük magunkat a történteken, mondván, hogy ennél nagyobb bajunk ne legyen (a táska persze telefonálgatások után sem került elõ).

Irány Ferihegy 2.

Gépünk nem késett, szerencsésen megérkeztünk, az otthoni hûvös napok után jólesett Santorini kellemes, langyos levegõje, amint kiszálltunk a gépbõl.

Gál Lacitól kaptunk egy tájékoztatót, majd indulás a transzferbuszhoz.

Elsõként minket tettek le.

A szállás a Finikas apartmanban volt, egyszerû berendezésû, tiszta szoba, csak a függöny volt nagyon retkes icon_biggrin.gif. Kilátás nincs.

Még este sétáltunk egyet a part menti sétálóutcán, majd 10 perc múlva egymásra néztünk a párommal….. te, mi most Görögországban vagy Olaszországban vagyunk? Szinte csak olasz szót lehetett hallani…. még a pincérek is olaszul szólítottak le minket. Szóval én egy kicsit hiányoltam a görög hangulatot Kamariban.

1. nap
Reggel kispéciztünk egy teraszos kávézót, ahol egy több napos péksüteményt hoztak ki, meg egy kevésbé finom Capuccinot (3 Euroért!).
Na ide többet nem mentünk vissza.

Utána Welcome meeting, hátha hallunk hasznos infókat, plusz elõre tudtuk, hogy a Vulkán-túrára befizetünk. Ez itt meg is történt, másnap irány a Vulkánra!
Délután elmentünk még a Perissai strandra, tetszett.
Itt jegyzem meg, hogy ettünk egy hal tálat + sört az egyik strand menti Tavernában (ahol a napágyak is bérelhetõk), de olyan szutykos volt a tányér és a pohár, hogy nagyon immel-ámmal ettük meg a kaját.
Itt tapasztaltuk azt is, hogy kukát az utcán alig lehet találni, nem tudtuk eldobni a szemetet. Végül kis keresgélés után ráakadtuk egyre, ott meg már hegyekben állt a szemét a kuka körül és a kóbor kutyák vitték jobbra-balra a cuccokat.
Nah, erre nem sokat adnak a Görögök…. El tudom képzelni mit szólnak ehhez, a precíz német vagy Osztrák turisták.

Innen este 19 körül busszal elmentünk Fira-ba. Sétánk során útbaesett a Zotos cuki…, nem sikerült ellenállnunk egy finom sütinek, nem is akartunk.
Pont elcsíptünk egy naplementet, aztán sétálgattunk majd indulás vissza Kamariba.

2. nap
Vulkántúra

Ébresztõ korán reggel, hogy a nagy túra elõtt még egy kávét bedobjunk valahol, majd indultunk a megadott helyre.
Biztos, ami biztos bevettem egy dedalont mert néha nehezen viselem a tengeri ringatózást. De ezúttal nagyon enyhén fújdogált a szél.
Körút a vulkánon, ami elvileg magyar idegenvezetéssel történik, de nem, egy spanyol srác jött velünk angol és spanyol nyelven beszélve.

Utána megálló a Hot Springs-nél, nagyon tetszett, sokan kiúsztak a 40 fokos kis öblöcskéhez a hajóról, köztük én is, nagyon élveztem, abszolút nem voltak hullámok.
Utána indulás Thirassiára. Hát mi semmi kaját nem vittünk, ezért kezdtünk már éhesek lenni. Itt ugye fel lehetett menni a falucskába, vagy lent a kikötõnél megejteni egy ebédet. Nem tudom bánjuk e vagy sem, mi az ebédelést választottuk.
Az étterem elõtt sütögettek grillen mindenféléket. Itt megtetszett nekünk a Kalamari Souvlaki és rendeltünk két adagot egyenként 6 euroért, meg italt Tzatzikit, stb. a számlánk szépen felugrott 40 eurora a végén. Innen következtettünk arra, hogy hoppá az italokkal jó lesz vigyázni, mert annak is megkérik rendesen az árát.
Visszahajókáztunk a kikötõbe, majd vissza Kamariba, itt az esti séta alkalmával ittunk 1-1 koktélt (Mojito-t nagyon jól csinálták az egyik helyen, 5 euroért a happy hour-ban).

3. nap
Beültünk a Nostos nevû bárba egy a szokásos reggeli kávénkra, utána minding ide tértünk vissza. Kellemes zene fotelben ülve, merengés, ébredezés a tengerrel szemben.
Utána bementünk egy Bakery-be friss péksütiért (feta sajttal, olivabogyóval – nagyon fini, és friss és nem túl drága).
Úgy döntöttünk ma „megmásszuk” a Messa Vouno-t, és megnézzük Ancient Thirát.
Alul két felé ágazott az út, ekkor még nem tudtuk, hogy van egy gyalogösvény és van egy köves út, amin az autók mennek fel.
Mi az utóbbit választottuk, megnéztük az ókori várost, majd visszafelé a gyalogösvényt választottuk. Örülök neki, élveztük a visszajövetelt. A panoráma csodálatos volt.
Utána mászkáltunk még Kamariban, kérdezõsködtünk autó, quad bérléssel kapcsolatban, valamint hajójeggyel ügyben Ios-ra vagy Folegandros-ra (ami végül elmaradt, mert nem fért bele már a 7 napba icon_confused.gif ).
Felfedeztük a pisztáciafát, de még nem volt igazán érett, azért 1-2 szemet találtunk.
Beültünk egy kicsit internetezni, itt visszakerestem Josza hozzászólását, hogy megtaláljuk a Szellemvárost.
Végül egy áramszünet véget vetett az internetezésnek is, így 10 perc után távoztunk innen.
19.30-kor (kicsit késõn) de kitaláltuk, hogy busszal elmegyünk Oia-ba. Hát kb. várakozásokkal együtt másfél óra múlva érkeztünk meg. Mivel már elég késõ volt, igy csak egy vacsi erejéig maradtunk itt. Vacsi a Petros Étteremben – görög Sali + grillezett Octopuscsáp icon_biggrin.gif .
Majd vissza Firába, ott is eltöltöttünk egy órát, rengeteg fiatal van az utcákon, és a jobbnál jobb szórakozóhelyek vannak.
Igy késõ este még egy jó édes Baklavát bedobtunk a Zotosban, majd hajnali 2 körül visszaindultunk Kamariba. Jó hogy ilyen sokáig járnak a buszok. Ja, és ilyenkor már 2 euro darabja a buszjegynek 1,40 helyett.

4. nap

Szokásos kávézás, kis reggeli séta, majd úgy döntöttünk bérlünk mára egy quadot, mivel kocsit csak másnaptól tudtak rendelkezésünkre bocsátani.
Huh, ez is 40 euro volt, mint egy kis Matiz.
Elõször betértünk a Bor Múzeumban. A földön ki volt teritve a szõlõ termés.
Kezdjük egy borkóstolással, VinoSanto egy pohárkával. Szirup szerûen nagyon édes és tömény volt, 6 euro/pohár. Utána gyorsan körbe rohantuk a Múzeumot, majd ezután még egy kis borkóstolás, ami benne volt a belépõ árában. Itt azért megjegyzem, hogy a kiszolgáló személyzet egyáltalán nem volt barátságos, elég hûvösen szolgált ki a pasi a pult mögül.
Távoztunk.
Ha már itt voltunk a közelben megkerestük a Szellemvárost. Elsõre nem sikerült megtalálni, de kis ténfergés után megtaláltuk a helyes utat.
Itt elhagyott házak voltak, bár némelyikbe már vissza tértek a lakók… igazából a sztorit nem ismerem, hogy miért hagyták el a falut.

Útközben keresgéltünk a digikameránkhoz töltõt, de ilyen hülyeségeket mondtak Messariaban az egyik mûszaki boltban, hogy csak Athen-ben lehet kapni, akart telefonszámot is adni, de köszöntük nem kértük. Szóval mindezidáig, még képet sem tudtunk késziteni icon_sad.gif .
Utána Pyrgos felé vettük az irányt.
Itt találkoztunk az öreg bácsikával és a szamarával a faluban, akivel lehetett fényképzekedni.

Majd indultunk fel a Castelli várhoz. Itt beültünk egy délutáni kávéra a Franco’s bárba.
Nagyon szép volt a kilátás a teraszon, s végül beirtunk egy kis üdvözlõ szöveget a vendégkönybe, majd jó félórát elbeszélgettünk az ott dolgozó nagyon szimpatikus lengyel sráccal.
Utána körbe sétáltunk a Castelli környékén majd vissza a terecskére, ahol parkoltunk.
Ismét lementünk a perissai strandra, de most egy kicsit erõsebb szél fújt, vitte a homokot mindenféle, mikor már a fülünk is tele volt, úgy gondoltuk, hogy elindulunk visszafelé, úgyis már 19.00 óra körül volt.
Visszafelé láttunk egy táblát „Unique view” felirattal. Mivel pont aktuális volt a naplemente, igy megkerestük ezt a helyet. Tulajdonképpen egy kis kávézó szerûség volt nagy terasszal, ahová várták a naplemente nézõket. Itt ittunk 1-1 koktélt, de nem volt valami jó.
Indulás haza, vacsora Kamariban, az egyik étteremben (halacska, saláta, meg egy Fava nevezetû püré féleség). Itt is ugyanúgy 40 eurot fizettünk, mint Oia-ban, ahol panorámás kilátásunk volt vacsi közben.

5. nap
Autobérlés

Elhatároztuk, hogy megnézzük Emporiot, majd utána Vlihada és a Red beachet.
Emporioban csak messzirõl néztük meg a Gulash tornyot és a régi malmokat, nem tudom, hogy vesztettünk e valamit vele, hogy nem mentünk közelebb.
Utána felmentünk a festõi kis keskeny utcácskákhoz, és labirintus szerûen keveregtünk benne, nagyon tetszett, meg volt az igazi görögös, santorinis tradicionális jellege.

Következõ célpont Vlihada beach.
Leparkoltunk, s egy gyümölcsöket, zöldségeket áruló bácsika megkinált minket kaktuszfügével, amit gyors mozdulatokkal meghámozott, mi megeszegettük, utána mégegy kör. Kérdeztük, mennyibe kerül ez a kis kostoló? Szerényen mutogatott az ujjával 1-2 Euro. Nah, legyen jó napja, adtunk neki 2 eurót.
A strandot megnéztük, szépnek szép volt, de mégsem ragadott meg annyira, hogy néhány órát eltöltsünk ott, ezért inkább tovább mentünk a Red beachez.
Itt a parkolánál szintén voltak kaktuszok, szedtünk róla pár gyümölcsöt, mert nagyon ízlett icon_biggrin.gif .
Majd fél napot eltöltöttünk Red beachen, ami varázslatosan szép volt a piros és fekete színû homokkal, kövekkel és a háttérrel.
Hazafelé naplemente a Világítótoronynál.
Este csak egy gyrost ettünk ezúttal (Food Corner, finom volt), és sétálgattunk Kamariban.
Ezen az estén élõ zene volt, jó kis zenekarok játszottak.
Tóth Vera hasonmása (csak ez a csajszi még terebéjesebb volt icon_smile.gif ) egy vékony kis csajszival énekelt ismert slágereket. Mi csak az utcáról néztük és hallgattuk, mert a szórakozóhely már tele volt. De nagyon tetszett, többen táncra is perdültek.

6. nap
Délelött kamariban mégiscsak sikerült ráakadni egy Canon töltõre. Innentõl tudtunk képeket készíteni. Elõször elmentünk Monolithos beach-re. Nagyon tetszett, pár órát eltöltöttünk itt, majd elmentünk pár méterrel odébb, ahol már vad hullámok voltak, itt éppen emiatt fürödni nem lehetett, de pár képet csináltunk a hullámokról.
Utána visszarohantunk Emporioba, és Red beach-re, hogy néhány képpel megörökitsük ezeket a helyeket is. Út közben megálltunk az egyik Bor tesztelõ helyen, a Pyrgos-Perissai elágazónál.
Mmmmm lenyûgözõ volt a kilátás innen, s kellemesen eltöltöttünk egy félórát itt borozgatással.
Rohanás vissza Kamariba, átöltözés, majd gyerünk Oia-ba, hogy elcsípjük a naplementét.

Itt egy jó nagy kört tettünk, a keleti part felöli úton jutottunk el Oia-ba. Ezen az úton láttuk az új malmokat a domboldalban, amik szerintem apartmanok lehetnek.
Végre elértük Oia-t, uhhh nincs parkolóhely, 10 perc múlva, nagy nehezen le tudtunk parkolni.
Rohanás fel, keresve a megfelelõ helyet, hogy pár képet készíthessünk.
Áhhh megvan. Itt volt egy lejáró is, szerintem itt lehet lemenni a kikötõbe. Egy csacsi meg is lökött hátulról (nem vettem észre, hogy éppen jönnek fel a kikötõbõl és picit odébb taszitott), amíg fényképeztem. Itt váltottunk pár szót Kanadában élõ görögökkel, kölcsönösen lefényképeztük egymást és örültünk a találkozásnak.
Megkerestük ismét a Petros éttermet, én ezúttal egy Shrimp Saganaki-t ettem, ami nagyon ízlett (14 euro). Hozzáteszem, sehol máshol nem tapasztaltuk, hogy várni kellene asztalra, itt kellett!
Indulás Kamariba.

Itt ismét megittunk egy Mojitot, Tóth Vera hasonmása ma is énekelt, ismét késõn keveredtünk haza.

7. nap
Hüpp-hüpp icon_cry.gif , ez az utolsó nap.

Reggel csomagolás, bõrönd lerakás az egyik szobába.
Kávézás után nyomás a taxi hajóhoz, csakúgy mint elsõ napot, igy az utolsó napunkat is a Perissai strandon töltöttük el nyugiban.
Nagyon meleg volt, csak a napernyõ alatt lehetett kibírni, meg a vízben.
Délután az utolsó járattal visszamentünk Kamariba.
Fürdés a strandon a zuhanyzó alatt, mivel az apartmanban ez már nem lehetséges.
Megkívántuk a szardínia apróhalat, így az egyik étteremben azt ettünk salátával, hasábburival.
Majd utolsó vendégeskedésünk a Nostos-ban, itt egy pohár sört ittunk…. Közeledett az idõ, hogy kisétáljunk a csomagokkal a sarokra, ahol felvett minket a busz.
Itt kicsit szomorkásan várakozott mindenki a buszra, ami jött és vitt minket a Repcsitérre.

Viszlát Santorini!

# 1030
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79627 Üzenet linkje2008-09-02 10:41:04 

Isten Hozott István és Oliva!
Hát sajnos Nektek is letellt. Dzsajniék éppen most vannak kint. Épségben kiérkeztek. Tegnap írt nekem. Délután Kamariba mentek.
Oliva köszi a mini beszámolót. Örülök, hogy a kezdeti problémák után jól éreztétek Magatokat. Biztos Ti is láttátok, hogy nem estem túlzásokba, a sziget dicséretvel. Oliva! Örülök, hogy még ott is segítségedre tudtam lenni.
István várjuk a Te beszámolódat is és sok sok fényképet!!!

# 1031
Naistvan
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79638 Üzenet linkje2008-09-02 11:47:42  Válasz a #79627. hsz-ra Előzmény #79627

Szia Josza!

Holnaptól meló, hétvégén meg esküvõ (nem az enyém) úgyhogy a beszámoló késõbbre csúszik, de majd igyekszem.

Egyébként Bogi kérdésére válaszolva: a Food Corneres gyros nekünk nem annyira jött be, a firai "Souvlaki" sarki gyrosos viszont annál inkább! (másfélszer akkora volt és még saláta is volt benne - ha kérted)

4-szer voltunk Firában, egyszer Oiában naplementét nézni - mindannyiszor csodálatos volt! Emporio is nagyon szép!
3 napra béreltünk Matizt 130 EUR volt az ára (LOIZOS).

Az a tervem , hogy valahogy eljussak még SANTORINIre, de szeretnék egy olyan tipikus kalderaszéli apartmanban lakni, talán utószezonban sikerülni fog, mert akkor már jóval olcsóbb, mint most volt!

üdv: István

# 1032
Euzébia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79936 Üzenet linkje2008-09-04 13:49:45 

Sziasztok ,

Nagyon aljas indok vezérelt ide ...Szeptember 14.-én indulunk Santorinire ,Kamariba a Kostis apartmanba, És ahogy az lenni szokott én is olvasgatom a fórumokat és az ÉLMÉNYBESZÁMOLÓKAT. Itt találkoztam Bogi beszámolójával ,ami nagyon jó. icon_lol.gif
Már ott is megakadt a szemem az összeállított útikönyveden és most láttam , hogy közkinccsé is tetted . icon_biggrin.gif Esetleg lehetek annyira pofátlan ,hogy így elsõ bejegyzésemben én is megkérlek , hogy küldd át nekem. icon_rolleyes.gif Már mindent összeolvasgattam ,de rendszerezni még nem sikerült és nagyon megköszönném ,ha segítenél ezzel . icon_biggrin.gif
E-mail címem eusebia@citromail.hu.
Elõre is köszönöm .

Üdv: Andi

# 1033
Csöppvagyok
Aktív fórumos
Aktív fórumos
280 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79971 Üzenet linkje2008-09-04 18:20:54 

Kedves Josza!
Tegnap beleolvastam ebbe a topikba,és megtaláltam a képtáradat,ahol gyönyörû képek voltak Santorinirõl,kb 500 db.Ma megint meg akartam nézni õket,de nem találom már sehol.Segítenél? : )

# 1034
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#79991 Üzenet linkje2008-09-04 20:35:57 

Csöppvagyok írta:
Kedves Josza!
Tegnap beleolvastam ebbe a topikba,és megtaláltam a képtáradat,ahol gyönyörû képek voltak Santorinirõl,kb 500 db.Ma megint meg akartam nézni õket,de nem találom már sehol.Segítenél? : )

Szia Csöpp!
Nagyon örülök, hogy tetszik. Fenn van a fotoalbumok között is , de ide teszem Neked.
Jó nézegetést! icon_lol.gif icon_wink.gif https://picasaweb.google.hu/sz.cilla/Santorini2008
Vigyázz fertõzõ! Van aki addig nézegette, hogy elment Santorinire, hogy megnézze eredetiben. icon_wink.gif

# 1035
Csöppvagyok
Aktív fórumos
Aktív fórumos
280 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80003 Üzenet linkje2008-09-04 21:22:56 

Oh,köszönöm : )
Teljesen beleszerelmesedtem ezekbe a képekbe,egyszer pedig biztosan el fogok menni.Szerintem ez a hely tökéletes egy szerelmes párnak,és hát amíg nincs párom,nem megyek icon_biggrin.gif
Tényleg nagyon jó képet,gratulálok hozzá : )

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 68 69 70 ... 156 157 158   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu