A frappénál meg kell várni míg elolvad benne a fagyi, akkor már nem keserû
Mondhattad volna hamarabb is! De jó, akkor adok neki még egy utolsó esélyt - ha másért nem, ezért mindenképpen jövõre is Görögországot kell választanom.
A beszámolód nem csak Krétára zsongat be, hanem éppen azt a hangulatot, nyugalmat, az érzéseknek való átadottságot szeretném én is egyszer megkapni.
Van könyved?? Hol, milyen könyv? Mutiiii!
Majd talán megjön az idõvel Nálad is ez. (Ha már öreg és bölcs leszel... ) Nálam is ez volt az elsõ ilyen, és tényleg úgy kezdõdött, hogy én is erre az érzésre vágytam, és elhatároztam, hogy megcsinálom, így fogom csinálni! És örülök, hogy sikerült, mert rájöttem, hogy végülis nekem jobb így.
Köszi (nõk)
Most tartok annál a résznél, hogy küzdötök az úttal Falassarna felé
Mondd, hogy nem igaz! Én még sosem láttam aggodalmaskodó pasit. Valahogy hiányzik a génjeikbõl... és ezért irigylem is õket!
Hát azon az úton levert a víz kissé... De a naplemente akkor is megérte! Mondtam is T.-nek (persze már utána... ), hogy ugye milyen remek programszervezõ vagyok? Másnak csak snassz naplemente jut, de én kalandtúrát is rendezek mellé - 2in1 full szolgáltatás.
Haspók, valami csodálatos nyaralásotok volt, minden napra kijutó, egyedi élményekkel (autóba felvett papa; fazékbabekukucskálós-kiválasztós görög vacsora...). Nagyon szeretném én is ilyennek megélni a görög nyralást. Ahhoz képest, hogy elsõ görög nayralásotok volt, a legtökéletesebb görög "filinegt" kaptátok. Nem kevés szervezésbe telhetett mindez. Nagyon kedvet kaptam Krétához. Ki is másoltam komplett az egész beszámolód, hogy majd abból bogarászhassak, ha odamennénk.
És igen, én vagyok a páros nõi tagja. Késõbb sem derül ki a beszámolóból, dehát tud így és ennyit írni egy férfi?
SZIA Haspók!Gratulálok a regényedhez,nagyon szuper,minden napra jutott valami izgalom.Már csak egy kérdésem lenne számodra,mert egyetlen dolog nem derült még ki,mindennel együtt ez a túra kettõtöknek összesen mennyibe került/repülõstõl-mindenestõl?Képeid is nagyon szépek,köszönöm! Off:a férfi igaz,hogy nem tudna ennyit irni,de azt a sok km-t levezetni,nem semmi teljesitmény...neki is gratula!Nálunk/nekem nõnek/van csak kocsiból jogsija...
Haspók Köszi a beszámolót igazi élmény volt olvasni /igaz többszöri nekifutásra tudtam csak elolvasni,merthát munka is van közben /Nagyon tartalmas és szép nyaralásotok volt.A képeid is nagyon szépek Mi is ilyen "aktív tipusú" nyaralók vagyunk mint Ti
Én nem igérem hogy ilyen hosszú beszámlót írok és sajnos a képek feltötésére sem merek vállakozni Próbáltam már többször de sajna mindíg elakadok
Mégegyszer köszi az élményt
Hát elolvastam...mit elolvastam.átéltem, utaztam veletek, láttam, amit ti láttatok...hihetetlen jól írod le az utat, az élményeket és a tájat. Asszem, ha valakinek véletlen nek akaródzott volna krétára menni, ezek után már ott is van az irodában és jegyet vesz. Fogjatok össze Vojandival, kvalcsival és fényképekkel illusztrálva nyonjátok ki könyvben...és TUTI vennék belõle. Ha a párom jól fényképez, akkor Te meg egy író vagy. dícsérnélek még, de elbízod magad....
üdv
Gabako hozzászólásához csak annyit: ugyanígy kezdõdött az én könyv-mizériám is. Írtam itt egy ilyen kaliberû beszámolót. Biztattak. Irogattam még hozzá. Egyre hosszabb és könyvszerûbb lett...könyv lett.
Énis mindjárt végzek vele. Közben ebédeltem, mosogattam...pont mire el kell indulnom itthonról, el is olvasom
Szeretném meghódítani és is ezt a turista nélküli, emberközeli Krétát. Meglátjuk,majd párom mit szól hozzá.