Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 230 231 232 ... 505 506 507   >
Üzenet
  Verka | #79486 Üzenet | 2008-09-01 10:23:55 | Válasz a #79481. hsz-ra
És igen, én vagyok a páros nõi tagja. icon_smile.gif Késõbb sem derül ki a beszámolóból, dehát tud így és ennyit írni egy férfi? icon_biggrin.gif
  Jox | #79487 Üzenet | 2008-09-01 10:25:04 | Re:
Haspók írta:
És igen, én vagyok a páros nõi tagja. icon_smile.gif Késõbb sem derül ki a beszámolóból, dehát tud így és ennyit írni egy férfi? icon_biggrin.gif

Sejtettem én. icon_smile.gif
  Verka | #79489 Üzenet | 2008-09-01 10:25:53 |
vojandi írta:
A frappénál meg kell várni míg elolvad benne a fagyi, akkor már nem keserû icon_smile.gif

Mondhattad volna hamarabb is! icon_biggrin.gif De jó, akkor adok neki még egy utolsó esélyt - ha másért nem, ezért mindenképpen jövõre is Görögországot kell választanom. icon_wink.gif
  Vojandi | #79490 Üzenet | 2008-09-01 10:27:04 |
Haspók, ti csináltátok jól. A mi hasonló körutazásunk egy hajsza volt. Életem legrosszabbul sikerült utazása volt (mégis róla írtam könyvet icon_smile.gif ).

A beszámolód nem csak Krétára zsongat be, hanem éppen azt a hangulatot, nyugalmat, az érzéseknek való átadottságot szeretném én is egyszer megkapni.
  Verka | #79491 Üzenet | 2008-09-01 10:29:31 | Válasz a #79487. hsz-ra Előzmény #79487
Gondolom! Fõleg, mikor pl. annyit aggodalmaskodtam a képeim miatt... icon_biggrin.gif Ilyesmire csak a nõk képesek... icon_biggrin.gif
  Verka | #79492 Üzenet | 2008-09-01 10:35:24 |
vojandi írta:
(mégis róla írtam könyvet icon_smile.gif ).

A beszámolód nem csak Krétára zsongat be, hanem éppen azt a hangulatot, nyugalmat, az érzéseknek való átadottságot szeretném én is egyszer megkapni.

Van könyved?? Hol, milyen könyv? Mutiiii! icon_smile.gif

Majd talán megjön az idõvel Nálad is ez. (Ha már öreg és bölcs leszel... icon_razz.gif) Nálam is ez volt az elsõ ilyen, és tényleg úgy kezdõdött, hogy én is erre az érzésre vágytam, és elhatároztam, hogy megcsinálom, így fogom csinálni! És örülök, hogy sikerült, mert rájöttem, hogy végülis nekem jobb így.
  Vojandi | #79493 Üzenet | 2008-09-01 10:35:54 | Re:
Haspók írta:
Gondolom! Fõleg, mikor pl. annyit aggodalmaskodtam a képeim miatt... icon_biggrin.gif Ilyesmire csak a nõk képesek... icon_biggrin.gif

Köszi (nõk) icon_smile.gif
Most tartok annál a résznél, hogy küzdötök az úttal Falassarna felé icon_smile.gif
  Verka | #79494 Üzenet | 2008-09-01 10:46:39 | Re:
vojandi írta:

Köszi (nõk) icon_smile.gif
Most tartok annál a résznél, hogy küzdötök az úttal Falassarna felé icon_smile.gif

Mondd, hogy nem igaz! icon_smile.gif Én még sosem láttam aggodalmaskodó pasit. Valahogy hiányzik a génjeikbõl... és ezért irigylem is õket!

Hát azon az úton levert a víz kissé... icon_biggrin.gif De a naplemente akkor is megérte! icon_wink.gif Mondtam is T.-nek (persze már utána...icon_smile.gif ), hogy ugye milyen remek programszervezõ vagyok? Másnak csak snassz naplemente jut, de én kalandtúrát is rendezek mellé - 2in1 full szolgáltatás. icon_biggrin.gif
  Vojandi | #79497 Üzenet | 2008-09-01 10:59:13 |
Haspók, valami csodálatos nyaralásotok volt, minden napra kijutó, egyedi élményekkel (autóba felvett papa; fazékbabekukucskálós-kiválasztós görög vacsora...). Nagyon szeretném én is ilyennek megélni a görög nyralást. Ahhoz képest, hogy elsõ görög nayralásotok volt, a legtökéletesebb görög "filinegt" kaptátok. Nem kevés szervezésbe telhetett mindez. Nagyon kedvet kaptam Krétához. Ki is másoltam komplett az egész beszámolód, hogy majd abból bogarászhassak, ha odamennénk.
  Zsebkuty | #79510 Üzenet | 2008-09-01 12:32:35 | Re:
Haspók írta:

SZIA Haspók!Gratulálok a regényedhez,nagyon szuper,minden napra jutott valami izgalom.Már csak egy kérdésem lenne számodra,mert egyetlen dolog nem derült még ki,mindennel együtt ez a túra kettõtöknek összesen mennyibe került/repülõstõl-mindenestõl?Képeid is nagyon szépek,köszönöm! icon_lol.gif Off:a férfi igaz,hogy nem tudna ennyit irni,de azt a sok km-t levezetni,nem semmi teljesitmény...neki is gratula!Nálunk/nekem nõnek/van csak kocsiból jogsija... icon_cry.gif
  Tzotya | #79515 Üzenet | 2008-09-01 12:51:09 |
Sziasztok!

Haspók icon_exclaim.gif Köszi a beszámolót igazi élmény volt olvasni icon_exclaim.gif /igaz többszöri nekifutásra tudtam csak elolvasni,merthát munka is van közben icon_wink.gif /Nagyon tartalmas és szép nyaralásotok volt.A képeid is nagyon szépek icon_exclaim.gif Mi is ilyen "aktív tipusú" nyaralók vagyunk mint Ti icon_cool.gif
Én nem igérem hogy ilyen hosszú beszámlót írok icon_redface.gif és sajnos a képek feltötésére sem merek vállakozni icon_cry.gif Próbáltam már többször de sajna mindíg elakadok icon_exclaim.gif
Mégegyszer köszi az élményt icon_exclaim.gif
  Gabako | #79518 Üzenet | 2008-09-01 12:52:37 | beszámolÓÓÓÓ
Hát elolvastam...mit elolvastam.átéltem, utaztam veletek, láttam, amit ti láttatok...hihetetlen jól írod le az utat, az élményeket és a tájat. Asszem, ha valakinek véletlen nek akaródzott volna krétára menni, ezek után már ott is van az irodában és jegyet vesz. Fogjatok össze Vojandival, kvalcsival és fényképekkel illusztrálva nyonjátok ki könyvben...és TUTI vennék belõle. Ha a párom jól fényképez, akkor Te meg egy író vagy. dícsérnélek még, de elbízod magad.... icon_twisted.gif
üdv
  Vojandi | #79520 Üzenet | 2008-09-01 12:58:35 |
Gabako hozzászólásához csak annyit: ugyanígy kezdõdött az én könyv-mizériám is. Írtam itt egy ilyen kaliberû beszámolót. Biztattak. Irogattam még hozzá. Egyre hosszabb és könyvszerûbb lett...könyv lett.
Énis mindjárt végzek vele. Közben ebédeltem, mosogattam...pont mire el kell indulnom itthonról, el is olvasom icon_smile.gif

Szeretném meghódítani és is ezt a turista nélküli, emberközeli Krétát. Meglátjuk,majd párom mit szól hozzá.
  Gabako | #79523 Üzenet | 2008-09-01 13:05:37 | Válasz a #79520. hsz-ra Előzmény #79520
a kassák kiadóval nem próbálkoztatok? a tõzsér könyveket is õk adták ki...vagy ez csak egy álom marad?
  Ferrari | #79524 Üzenet | 2008-09-01 13:08:22 |
Haspók!

Gratulálok, nagyon jó beszámolót írtál, nekem nagyon tetszett.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 230 231 232 ... 505 506 507   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu