Gratulálok!! Parga elvarázsol mindenkit, az én lányom kezét is itt kérte meg tõlünk a párja, egy príma vacsorával összekötve, azóta is boldogok. Sok boldogságot!!
Miénk kicsit extrémebb volt! 60-70 m magasban, ejtõernyõvel a hátunkon, a vár fölött kértem meg. Azt sem tudta, hogy honnan kapkodja a levegõt!
Az útról délután irok pár keresetlen szót!
Persze! Egyben egy lánykérés is megtörténk, annyira elvarázsolt a hely! Tehát minden csodás volt!
Szia Szunyi!
Ezek szerint Ti is megismertétek Parga "szerelemfokozó" hatását. Nem csodálom, hogy ilyen érzéseket váltott ki belõletek a hely. Mindenesetre gratulálok! Remélem Csicsiéket is áthatja a hely szelleme.
Üdv: Josza
Szia Leenee!
Legalább, most tudjátok, hogy mire készüljetek!
Nincsen baj az Aeolussal, ha nem számítotok idegenvezetésre, tájékoztatásra, ha magatok intézitek a fakultativ programokat, ha úgy tekintitek, hogy egy autóbuszjáratra és egy szállásra fizetttetek be és semmi mást nem vártok tõlük. Így is megéri, mert fantasztikus és egyedülálló uticéljaik vannak igencsak elérhetõ áron.
ahogy mondod: mi úgy készülünk, h magunkra leszünk kinn utalva.
az itt olvasottakból összeraktam egy jó kis doksit, azt visszük is magunkkal.
azért örülnék, h a pl nem hagyna ott minket a busz egyik megállóban sem az úton
... mi úgy készülünk, h magunkra leszünk kinn utalva.
az itt olvasottakból összeraktam egy jó kis doksit, azt visszük is magunkkal.
azért örülnék, h a pl nem hagyna ott minket a busz egyik megállóban sem az úton
Szia Leenee!
Nagyon jól tettétek, hogy készítettetek saját utikönyvet. Mi tavaly voltunk Pargán és mi is így tettünk. Nem is bántuk meg. Mindent jobban tudtunk, mint bármelyik idegenvezetõ, hála kedves fórumozó barátaimnak. Nem is volt szükségünk semilyen útmutatásra.
Ne félj nem fognak sehol otthagyni, csak mindenbõl a magyarok kapják a legrosszabbat, ami amúgy nem feltétlenül rossz minõséget jelent, és nem foglalkoznak veletek. A kérdésetekre nem kaptok választ. Más baj nincs velük. Szlovák nyelvû filmeket vetítenek a buszon, amin viszont jól el lehet aludni.
Vállalnám helyettetek a viszontagságokat örömmel.