De jó NEKED
Legalább Görögországban vagy Ti kocsis megoldáson nem gondolkoztatok Paraliára
Én annyira szeretnék egyszer kocsival is lemenni már 5éve nem találok se kocsit, se sofõrt..
Ilyen hosszu utra nehez sofort talalni
Nemgondolkoztam ilyenen, orultem, hogy iden vegre lejutottam
Paraliara
Sztem nem lenne rossz a busszozas,ha mind egy buszon mennenk
Sziasztok!
Sajnos az én nyaralásom is véget ért! Ne is mondjam, hogy fantasztikusan jó volt!
Leírok egy két hasznos tapasztalatot, de ha valakinek van még kérdése szívesen válaszolok!
Béreltünk motrot, 20 euróért két napra, és megnéztük az Olimpost, lementünk Leptokáriára, Platamonra és Nei Porira! Nagyon jó kis kirándulás volt!
Voltunk Katerinibe, érdemes bemenni a Champion nevû megamarketbe, mert számottevõ árkülönbségek vannak Paralia kis marketjeihez viszonyítva! (pl. Paralián marketba a sör 0,70 cent- Katerinibe a Champion marketba ugyanaz a sör 0,30 cent volt!)
Katerini központjába érdemes keresni a kiárusításokat, mert jó áron lehet ruhát vásárolni!( Pl. A barátom 24 euróért vett Kappa tornacipõt, én pedig 13 euróért találtam nadrágot)
Voltunk Pöpiéknél a kalózhajón, ajánlom mindenkinek!
Üdv!
Nem megy valaki autóval szept 10-15 körül Görögországba,ahova beférnék?Természetesen fizetem a rám esõ költséget Thesszaloniki felé valahol kiszállnék,jönnek értem.Sürgõs lenne.
Most röviden annyi, hogy voltam Olimpic Beachen Pöpivel,egy nagyon hangulatos helyen,valamint Katerini Szerelmesek Parkja(nem akartam kihagyni),és voltunk Pöpinek köszönhetõen még egy csodálatos helyen,de ez titok!:)Természetesen hajóztam az Arian hajón is!:)Az volt a legjobb nap,fõleg hogy még kétszer Mambo Duoztam is!
Viszont sajnos beteg lettem szombat este!:(Doki adott antibiotikumot,lázcsillapítót,stb...
A vasárnapi napot végig feküdtem,és hétfõn kellett visszamenni az orvoshoz!De ezek ellenére, örülök,hogy nem a nyaralás elején történt,és nagyon jó volt ettõl függetlenül! Bár ennek a betegségnek köszönhetõen nem sikerült eljutnom Athénba!Bár tavaly voltam,de most este is megnézhettem volna!
Egyébként ha kérdés van,akkor válaszolok!
Pöpi egy kedves fórumtag,akinek a võlegénye görög,és Pöpi nyaranként kint dolgozik a barátjáék kalózhajójuknál.Ezért járnak sokan kalózkodni : ) Nemsokára lesz az esküvõjük is.Pöpi most is kint va,de most már nemsokára jön haza,de aztán végleg kiköltözik.
Én is beteg lettem, nálam is szombaton tetõzött a megfázás... :S Tavaly is dettó ugyanekkorra lettem beteg, csak én nem feküdtem, úgy voltam vele, h nem érdekel, most nyaralok, betegnek ráérek késõbb lenni! Tavaly 3hónapos betegség következett, aminek a végeredménye az lett, h ki is kellett venni a mandulámat. Idén szerencsére megúsztam, itthon kaptam 4gyógyszert, másfél, két hétig szedtem és Amen
Sajna a Pöpis kalózhajó kimaradt , pedig most csak azt terveztük..., no de majd legközelebb, és akkor már Athén se maradhat ki...
Ha a templommal szembe állsz,akkor balra kell elindulni a fõutcán,a Cocus disco irányába.Egy étteremmel szemben van egy bódé,de észre lehet venni,kint van egy kalózzászló,és egy kalóz figura is.Na ott van Pöpi : )
Ha a templommal szembe állsz,akkor balra kell elindulni a fõutcán,a Cocus disco irányába.Egy étteremmel szemben van egy bódé,de észre lehet venni,kint van egy kalózzászló,és egy kalóz figura is.Na ott van Pöpi : )
Köszi! Megkeresem, mert busaianikóval megbeszéltük, hogy együtt kalózkodunk egyet, ha már olyan közel leszünk egymáshoz.
Szivesen Hát,remélem mikor Ti mentek majd,akkor Pöpi is ott lesz még,mert tényleg kedves lány : )
Amúgy a fotóalbumban Judiiit_89 képei között van kép Róla,a 4. kép : ) Õ áll középen! : )
Pöpi egyébként év közben is sokat kint van a võlegényénél!Egyébként délután fél 7kor már tuti kinyit, és este fél 11ig tuti kint ül a bódénál!Bár éjfélig van nyitva,de ez a biztos idõpont.
Erikaszi!Nekem sajna olyan magas lázam lett,hogy ketten kísértek vissza az apartmanba, és hidevizes fürdõt kellett csinálni,meg hideg lepedõ !Pedig nem sokszor szoktam ilyen beteg lenni !