Igen, én is olvastam ilyesmit... majd jól utánanézek, ha tényleg körvonalazódni fog a dolog, nemcsak ilyen ködös elképzelés szintjén... egy másik lehetséges idõpont az október lenne, de a tavasz két dolog miatt is jobban vonz: sokkal, de sokkal közelebb van idõben , és azt a zöldebb Krétát nagyon szeretném látni. Igaz, októberben meg még lehet fürdeni, ha jól sejtem. (Idén október már kilõve, mielõtt valaki azt javasolná. )
Haspók!
Nem panaszkodni akartam ezzel a kora nyári szabival, csak két 10 év körüli gyerekkel elég macerás, nyáron meg mikor mindenki nyaral én dolgozom. A következõ szabim októberben lesz, de idén már nincs több Kréta
sajna
Sajna bizony.. Októberben még én is el tudnék képzelni egy kis nosztalgiázást Krétán, legalább egy hetecskét... Vajon hány fokos lehet akkor a tenger arrafelé? Mindjárt túrok valami statisztikát...
Azt hiszem annyi szép,új élményünk lesz,hogy a hõmérséklet talán nem tudja majd nagyon befolyásolni a hangulatunkat
Persze esõt nem rendeltem 24.-étõl kezdõdõen
Tényleg WhiteFrost, jut eszembe, a délután még megnéztem a beszámolókat újra, hátha csak nem rémlik, de nem találtam beszámolót Tõled, akkor ezek szerint annyira feladtad anno az írást, hogy még az sem akartál felrakni?
Szívesen olvasnék Tõled egy jó kis krétai beszámolót. Mikoooor lesz máááár kész?
Ma két ecsethúzás között eldöntöttem, hogy visszamenõleg megírom a beszámolókat illetve blogot is nyitottam az elkövetkezendõknek.
Döntésemet köszönöm Vojandinak és Joxnak