Szia Euzébia!
Próbáltam elküldeni az útikönyvet, de valamilyen hibát írt ki és visszajött a levél. Esetleg ha van más e-mail címed, megpróbálhatom arra küldeni.
Szia Csöpp!
Biztos összehordja neked a szél a szerelmedet, akivel jövõre el tudsz menni Santorinire. Csak keresni kell, biztos megtalálod. Ö is biztos már keres Téged.
Üdv: Josza
Köszönöm : )
Melyik hely ilyen még Görögországban,ami tipikus fehér-kék görög hely?
Szia Csöpp!
Még tudom ajánlani Mykonost, bár az teljesen más jellegû, de az is fantasztikusan gyönyörû. Ami képeslapot látsz Görögországról, az vagy Mykonoson, vagy Santorinin készül.
Érdemes még a kisebb, vagy kisebb hírû, kevésbé felkapott kykládi szigeteket végigjárni, Folegandros, Tinos, Mylos. Ios, Naxos, Paros, Syros, / a teljesség igénye nélkül/, ahol még romlatlan formában, de hasonló építészettel találkozol. Vannak hasonló helyek Kréta egyes részein, majd minden szigeten de egész Görögországan, a szárazföldön is sok helyen láthatsz ilyen városrészeket.
Üdv: Josza
Szia Csöpp!
Eddig merre felé jártál Görögországban? Én tizenhét éve járok, legtöbbször kétszer egy évben. Idén sajnos nem. Nagyon sok helyen voltam, de még sokkal-sokkal több helyen még nem. Valószinûleg az én életem kevés lesz hozzá, hogy azt mondhassam, már majdnem mindenhol voltam.
Üdv:Josza
Mivel én még elég fiatalka vagyok,csak Paralián jártam eddig.Idén engedtek el a szüleim elõször úgy,h barátokkal.És mivel Paraliát már ismerem,így nyugodt szívvel engedtek el anyukámék.( tavaly,és tavalyelõtt szülõkkel voltunk Paralián).De tervbe van véve Santorini is,meg az öööösszes görög sziget : )
Szerencsés vagy,h egy évben kétszer is el tudsz menni.... : )
Kedves Csöpp!
Nem tudom mennyi idõs vagy? Én rendkívül akaratos és céltudatos ember vagyok. Az a tipus, aki legtöbbször végrehajtja amit elhatározott.
Sok vitám volt már munkatársakkal arról, hogy nekem milyen jó, hogy egy évben kétszer is tudok utazni. Elõre bocsájtom, hogy nem vagyunk nagypénzû emberek. Az utazás az egyetlen költséges hobbink, de egyben az életünk is. Az irígykedõk között szépszámal vannak, akiknek jóval több a jövedelmük, mint nekünk. Nekik mégsem telik nyaralásra. Az utazás nem annyira pénzkérdés, mint elhatározás kérdése. Kinek, mi a fontos. Mi itthon nem, vagy csak ritkán járunk drága étterembe, Nem biztos, hogy a legruppósabb holmikba járunk, kocsmába nem járok és, ha nem is túl sokat keresünk, nagyon megnézzük, hogy mire adjuk ki a pénzt. Nem vagyunk ugyanakkor se zsugoriak, sem kisstílüek, csak el kell dönteni, hogy utazunk, vagy költekezünk. Nekünk az utazás a fontosabb, tehát arra kell, hogy gyüjtsünk. Figyelemre méltó, hogy fiatal korod ellenére milyen igényesen és éretten veszel részt a forumban. Biztos vagyok benne, hogy nagy utazó leszel. Jobbak az esélyeid , mint nekem, mert én 32 éves koromban hagytam el életemben elõször az országot, akkor is az akkori Csehszlovákiába. Ha tapasztalatra van szükséged nagy örömmel segítek, persze amiben tudok.
üdv: Josza
Josza, bár ez itt off, de minden szavad belõlem beszél. Egy az egyben így élünk és gondolkozunk mi is...és hányszor tartozom (vajon miért?) magyarázattal, a sokkal pénzesebb ismerõseinknek...nagyon is megértelek.
Kedves Josza!
Nagy örömmel fedeztem fel, hogy Ti annak az útnak a fordítottján voltatok, amire mi most készülünk (27-én indulunk ). Minden lehetséges beszámolót elolvastam monhatom mindegyikõtöké nagyon tetszett (a Sziget megismetéséhez "alapmû", a fórumról is kiollóztam a fontos infókat, úgy érzem sokkal hasznosabb így mint egy utikönyv. Ha szépen megkérlek priviben elküldenéd az Apollon-os Gál Laci telefonszámát a biztonság kedvéért?
Szép Napot! Tabi
Hát sajnos nekünk is letelt e csodaszép nyaralás!
Minden tökéletes volt, de rövid. El lettem volna még 1 hetet bõven.
Sajnos nekünk kevés volt az idõ mindent menézni, habár minden nap mentünk, szinte aktív pihenésünk volt.
Még motort is béreltünk, hogy azzal jobban be tudjuk járni a szigetet, de lemaradtun egy csomó mindenrõl, de nem bánom, mert így is gyönyörû helyeken jártunk.Majd jövõre talán
Az út hosszú volt, de csodálatos helyeken mentünk, a hajó út is gyönyörû volt.
Kis türelmet kérek a képek és a beszámolók már rendezgetés alatt vannak, igérem megpróbálom minél hamarabb felrakni.
Üdv mindenkinek
Üdv itthon Dzsajni!!
Nagyon kíváncsi vagyok a részletekre, fõleg, hogy milyen a tapasztalatod így autóval-komppal...
Valószínûleg, mire te elkezdesz mesélni, meg képeket feltölteni, én már elutazok, de majd pótlólag megnézek minent.