tegnap este érkeztünk vissza Paraliáról, egy fantasztikus nyaralásban volt részünk!
Én imádom Görögo-ot, nagyon sok helyen voltam már, de csak szigeteken.
Kicsit fenntartással mentem Paraliára, de pozitívan csalódtam!
Ha bárkinek kérdése van, szívesen válaszolok!
én 5*-os Metaxát 0,7 l-est 11-11,5 Euro-ért láttam Paralián.
De nagyon érdemes a görög határon a Duty Free-ben megvenni!
Mi kifogtunk egy olyan akciót, h. 2-õt fizet 3-at kap. Így 22 Euro-ért vettünk 3 üveg 7*-os Metaxát.
Jajjj,az a hely nagyon jó !Én olyan finom édességeket hoztam haza, sajnálom hogy nem vettem többet !
Csak nem tudtam elõre hogy ennyire fincsi !Jövõre sok dolgot akarok ott venni! Én is ajánlom mindenkinek!
Csak kevés idõre álltunk meg a busszal az volt a baj!
Csöppék azt mondták,hgy Paralián nem annyira finom a gyros,mint pl.Szalonikiben !
Azt mondják nagyobb is,meg finomabb is!
Athénba is megkóstolhattam volna tavaly,de majd mindennek eljön a maga ideje!
Sziasztok!
Hétfõn indulunk a Paraliára, kicsit aggódom az idõjárás miatt, mert megnéztem a 15 napos elõrejelzést, és nem mondanak valami hú de jó idõt. De bízom benne hogy ott is tévednek, mint a mi meteorológusaink.
Mi is 2 nap mulva indulunk es hat en is nezegettem az idojarast es mi is elege aggodunk hogy nem lesz tul jo ido es mi meg raadasul 2 hetre megyunk igaz paralian csak egy hetet toltunk mert a masodik heten Gerakinibe leszunk.
Na de remeljhuk hogy csak nem minden ugy lesz ahogy az elorejelzesbe van.
Sziasztok!
Jó utat és szép nyaralást, valamint jó idõt kivánok! Én is szivesen mennék!
Felhivom figyelmeteket, hogy EU-s kártya vagy utasbiztositás legyen nálatok! Az új Macedón törvények szerint kérhetik a határon. Ha nincs beutazáskor és visszautazáskor 3-3 eurós dijat kell fejenként fizetni.
Sziasztok! Én is jó utat kívánok mindenkinek!
Ha esetleg nem lenne túl jó idõ,akkor is kellemes idõtöltést,mert a fakultatív programokon akkor is jól fogjátok érezni magatokat!