Jut eszembe, WhiteFrost (meg még aki esetleg késõbb olvassa ), Nektek az autóbérléses szerzõdés hogy nézett ki? Mert ugye én írtam a beszámolóm végén, hogy az az egyoldalas papír a bepipált rubrikákkal nem keltette bennem valami nagyon alapos szerzõdésnek a látszatát... A többi helyen milyen szokott lenni az ilyen szerzõdés, vagyis milyennek kellene lennie?
Köszönöm a felajánlást Élni fogok a nosztalgiátokkal kérdezek
Én Judithkától kaptam egy helyi kölcsönzõt-online-jónak tûnik
Nekik rendben volt 7 nap 105Euro -utószezon
Haspók
Hihetetlen,de mi is a jövõévet tervezzük már Pedig még el sem indultunk Mindenképp szeretnénk 1 klasszikus körutat tavasszal.
õsszel meg Kréta másik fele. Ez a terv ...meg Korfu,Santorini. Zakhyntos(a lányom jövõhéten indul),Kos és még 1000 sziget
Tíz évig már biztos nem unatkozunk és ez még csak Görögország
Macsosz
Hát terveim nekem is vannak! Csak ez a hülye munka ne lenne! Olyan vacakság, hogy nem érek rá normálisan elmenni egy hónapra nyaralni, mert dolgozni kell! Csak az a baj, hogyha meg nem dolgoznék, akkor idõm ugyan lenne, de mibõl mennénk nyaralni?
Na mindegy, én már teljesen vad terveket forgatok a fejemben, elõször azzal kezdtem, hogy júniusban mindenképp vissza akarok menni min. egy hétre egy Kréta+Santorini kombinációra. (Santorinitõl mindenki annyira egy emberként el van ájulva, hogy kihagyhatatlannak tûnik, de nem vagyok olyan öngyilkosjelölt, hogy aug-ban menjek oda. Igazából a tavasz lenne jó, de azt a fenti okok miatt már kilõttem, úgyhogy a június is jó lesz! ) Aztán arra gondoltam, hogy jó-jó, de ha már ott vagyok, akkor csak meg kellene látogatni még egy vagy két másik szigetet is... Szóval legyen akkor min. két hét...
És aztán augusztusban is visszamennék még vagy két hétre, de akkor már csak a szigetekre! Persze a párom máris elkezdett lehûteni, mert ugye ennek anyagi vonzata is van, meg eddig nem nagyon volt jellemzõ, hogy kétszer is megyünk ilyen "komoly" nyaralásra egymás után...
Köszönöm a felajánlást Élni fogok a nosztalgiátokkal kérdezek
Én Judithkától kaptam egy helyi kölcsönzõt-online-jónak tûnik
Nekik rendben volt 7 nap 105Euro -utószezon
Csak bátran, elõ minden kérdéssel!
Na majd teszteljétek Ti is, aztán ha bejön, akkor dobj egy linket, elteszem jövõre!
Off:
Remélem, Judithkával azért nincs nagy baj, illetve hamar megoldódik...
On...