Üdv itthon! Pihenj egy nagyot, aztán mesélj egy kicsit, milyen volt, mi tetszett, mi nem. Érdekel a véleményed a szigetrõl.
Szia Kristin1!
Hamarosan irok egy két sort a két hétrõl,de valószinûleg rövid lesz... Kevés jelenleg az idõm és még össze kell szednem a még kesze-kusza élményeinket.Azé van ilyen is,meg olyan is...
Annyira szubjektív ilyen dolgok megitélése,mert mind a két sziget a maga módján nagyonszép!!Ezt határozottan állíthatom!Lefkada nyugati és középsõ része volt az,ami nálam vitte a prímet.Úgy összeségében én Kefalónia mellett tenném le a voksot,de hangsúlyozom aki szereti a zöld szigeteket,a természeti szépségeket az ne hogy kihagyja Lefkadát!!Korfun már régen voltunk,Zantét pedig nem tudnám versenyeztetni evvel a két szépséggel pedig az is szépvolt.Szóval ha nem voltál még, akkor menni kell!!
Neked is Firkamanó csak ugyan ezt ismételhetem,mert ezt éreztük, én is és a nejem is.Mindkettõt látni kell!!!!
Ezen még vitatkozni sem lehet.Nincs miért, mert szépek.
Monológ.
Csodálatosan jó érzetet kelt az emberben,ha egy kitûzött célját ami még 1998-ban volt megvalósítja.Nos, ez avval megtörtént,hogy sikerûlt minden "Zõld" szigetet, a Jón-tengeri szigeteket majdnem szó szerint bejárnunk.Igaz voltak félrelépések közben Eviára,Rhodoszra, Krétára,Symire.De lényegében ezt most Lefkada beutazásával megtörtént
Ez lehetne dicsekvés is,de egyátalán nem az! Biztos van köztetek is ilyen svádájú manusz aki ha eléri kitûzött célját és ennyi szépséget láthatott, Qvára jó érzés veszi hatalmába.Mi most ott tartunk...és most jön az Égei-tenger, ha minden jól megy.Hát ez kivánom sokatoknak.
Mi tavaly Lefkadán nyaraltunk 2 hetet,de az sem volt elég annyira gyönyörû a sziget.Autóval utaztunk,így nem voltak elõttünk "akadályok",hogy bejárjuk.
Lenyûgözött a Jón tenger szépsége.Jövõre szeretnénk hasonló szép helyre eljutni,és a segítségedet szeretném kérni.Kefalónia?, Zakhintos?,Korfu? Te melyiket ajánlanád? Nekünk eddigi legszebb nyaralásunk Lefkadán volt,ezért is vágyunk annyira vissza,de szívesen megnéznénk másik hasonló szépségû helyet is.
Köszönöm! Üdv:Niki!
Igen!!!! Annyira gyönyörû,hogy nem volt elég a 2 hét. Ha +1 hetet még maradunk az lett volna az igazi. Sajnos 2 hét után csomagoltunk és mentünk Nei Poriba. Jobb lett volna ha maradunk a szigeten,de ez már a multé.
Nagyon sok gyönyörû öböl,és strand van itt.Úgy érzi magát itt az ember mintha a földi paradicsomba lenne,bár ez szerintem sok helyre igaz Görögországba,ezét is annyira fantasztikus sokunk számára ez az ország.
Ha nem voltál még,akkor ki na hagyd!!!
Üdv: Niki!
Mi tavaly Lefkadán nyaraltunk 2 hetet,de az sem volt elég annyira gyönyörû a sziget.Autóval utaztunk,így nem voltak elõttünk "akadályok",hogy bejárjuk.
Lenyûgözött a Jón tenger szépsége.Jövõre szeretnénk hasonló szép helyre eljutni,és a segítségedet szeretném kérni.Kefalónia?, Zakhintos?,Korfu? Te melyiket ajánlanád? Nekünk eddigi legszebb nyaralásunk Lefkadán volt,ezért is vágyunk annyira vissza,de szívesen megnéznénk másik hasonló szépségû helyet is.
Köszönöm! Üdv:Niki!
Egy kicsit most zavarban vagyok,mert nem tudom,hogy most nekem vagy a kolleginának írtál..?
Ha nekem, akkor egyszerû a képlet az ajánlatokból: Minden Jón-tengerben fekvõ szigetet... Ezt az elõzõ magánbeszédemben már aposztrofáltam,hogy szép görögeredetû szóval fejezzem ki magam.
Látom fenn vagy a neten.Mi az ön Lefkadáról szóló tömör véleménye?Tetszett,nemtetszett,kevés vót,vagy birtátok vóna még egy hetet.Mert az idõ az aztán meleg vót.