Köszi Kristin, a Champion is jó, csak az drágább. Talán találunk ott is bubis vizet.
Sajnos tudom, eddigi tapasztalatokból, hogy egy hét menynire kevés idõ, mi csak 8 napot leszünk ott, iszonyat hamar el fog telni.
Felhõtlen nyaralást és 100%-os kikapcsolódást kívánok nektek!!!!Ugye milyen jó ez a tudat,hogy holnapután már a repcsin fogsz ülni?!Mégegyszer minden jót!!!
Én is jó utat kívánok nektek! Nagyon fogom várni a fotókat,és a beszámolót.Már a jövõ nyarat tervezzük,pedig pár nap és ismét élvezhetem Görögország szépségét.A listámon szerepel: Kos,Karpathos,Parga,Tassos
Köszi mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok!!! Képek lesznek ezerrel, mint mindig, beszámolót meg már most elkezdtem, amikor még ott sem vagyok (az elõzményekkel persze)
Neked is köszönöm Atosz. Most már kezdem megszeretni és kezdek pánikolni, hogy a 8 nap nagyon kevés lesz...hosszú lesz a tél.
Mi az,hogy pánik?!Egy pszichésen rossz beidegzõdés...és ugyi az élet nem csak nyaralásból áll... Bár ha jól emlékszem, nem igen érdekel a véleményem...