Nnnna, én is megjöttem - igaz, nem Lefkadáról, hanem csak innen a nyugati országrészrõl.
Ati! Kíváncsian várom azokat a vegyes érzelmeket - mi stimmelt, és mi nem - bátran vezesd elõ, akármi is legyen az. Ami nem publikus, jöhet priviben.
Már azthittem "megléptél" és meguntad az "ütközetet", az állandó üres kérdésekre való válaszolást.Se Ex-Lefkada,se Hallasz.Bedobtad a türülközõt és átadtad a terepet edzõtársadnak... Na, az a fontos,hogy elõkerûltél-ha nem is örült mindenki nekije...Így magyarosan.
Közben mi is megérkeztünk és lényegében nem írtam még semmit Lefkadáról csak azt,hogy "szép"és bejártuk toronyát és boronyát.Na,de ez azért nem ennyire egyöntetû.Mivel a "lyányom" aki babát vár, én meg unokát, jönnek hozzánk, a nyaralásunk részletezését késöbbre hagyom és majd inkább priviben.
atosz!
Igen tõled kérdeztem,csak közben válaszoltam vojandinak is. Aranyos vagy a válasszal,azt gondoltam határozottan rá tudsz bökni egy másik Jón szigetre,de gondolom nem könnyû választani.Jó lenne a példádat követni ,és kipipálni sorba mindegyiket.Remélem a köv. nyaralásnál sikerül valamelyiket "meghódítani.
Igen, én már akkor is tudtam,hogy éntõlem kérdezted.Csak jó lenne ha bizonyos etiketeket,bizonyos személyek betartanának.Aki veszi a lapot,az veszi a lapot... De nem veszi,bár nem kiváltágos! De se baj!
Magánbeszéd.
Jó lenne ha egy pár személy,legyen az szenátor,kalkulátor,netán moderátor,hogy ezen a forumon nem élhet a dominancia elve!!Akinek nem inge ne vegye magára,de akinek inge az õtözködjön mán föl...
Ha konzekvens az illetõ akkó szerintem már elkezdte ...
Ez nem off,ez ehhez a topichoz tartozik!
veszi.
bocs, hogy belekavartam. Ahogy Nixi fogalmazott, az jött le belõle, hogy nagyon nem tetszett neki Lafkada (pedig tudom, hogy tetszett neki), csak azért szóltam, hogy javítsa a hozzászólását.
Ne, de már nem zavarok, becsomagoltam, megyek nyaralni, kedves Atosz, most tíz napig nyugtod lehet tõlem.
Én voltam már Kefallonián, Zakynthosaon és Korfun, (jövõre Lefkada) és ha ajánlhatok neked vmit, akkor az Kefallonia lenne. Nagyon szép, és mivel nem is olyan kicsi a sziget, így bõven akad szép strand... Zakynthos is gyönyörû, de ott kevesebb az igazán szép és lenyûgözõ part. Korfu is szép, de Lefkada után nem ajánlanám, mert csalódás lesz, mert ott nincsenek olyan strandok mint amit most megszokhattál.
Egyébként ha Kefalloniára mész, akkor Pessada-ból visz komp Zakynthosra, egyáltalán nem drága, érdemes átmenni.
Mi is ezt tervezzük, jövõ nyáron majdnem két hét Lefkadán, és pár napra még átmegyünk Kefalloniára és Zakynthosra is, mert ha már ott vagyunk, ezeket nem szabad kihagyni. Saját kocsival persze
Köszi a segítséget! Nagy valószínûséggel már látom magam elõtt a köv. nyaralásunk helyszínét.Kicsit kutakodok,keresgélek Kefalóniáról pár képet,és beszámolót,majd jól felturbózva magam ha eljön az ideje irány az utazási iroda. Áthajózás Zantéra nagyon tetszik,így látok abból is ízelítõt.Köszi! Üdv:Niki!
Ha Kefalloniára mész, ajánlom az Imerator Travelt, több mint 10 éve van jelen állítólag, ha elõfoglalási szezonba veszed az utat, akkor ott a legolcsóbb.
Ha viszont Last minute, akkor ne õket válaszd, mert nem megy le náluk olyan alacsonyra az ár, mint más irodánál
Sziasztok! Ugy masfel oraja 10-11 oras kocsikazas utan meg is erkeztunk. Viszonylag problemamentes utunk volt de errol majd kesobb... remelem elnezitek nekunk egyelore egy kis pihi es csalad kovetkezik!
Mi is nemrégiben jöttünk haza Lefkadáról és vótunk egy pár helyen,de ez a Megali Virsli ill.Vrisit nem tudom képzeletben,de mostmár az elõszedett térképen sem hová helyezni.Ha segítenél...Kösssz Atosz