Sziasztok!Engedjétek meg,hogy kedvenc nagyvárosomról,Miamiról tegyek fel egy képet!Szerintem a világ egyik legszebb nagyvárosa/USA-Florida/és nem csupán a C.S.I.:Miami helyszinelõk miatt!A sorozatot is szinte csak a gyönyörû felvételek miatt nézem.Rengeteg a látnivaló:Vizcaya Múzeum,Everglades Nemzeti Park,Spanyol kolostor...stb.Álmomban már éltem itt:
Húú én rengeteg helyre el akarok még jutni, de a legnagyobb vágyam a Maldív-szigetek. De erre jelen pillanatban nincs nagyon lehetõség Más helyre meg nem mennék Görögország helyett. Elmegyek bárhova szívesen, csak mellette görögbe is eljuthassak:)
Anyira hihetelen ez a vízszín....a Maldívokra én is vágyom egy kicsit, de azt hiszem megkergülnék egy focipálya méretû földdarabon látnivaló nélkül. Úgy két napig izgi lenne, utána meg begolyóznék. A Maldív-szgk. azoknak jók, akik tudnak búvárkodni. Ezért, ha oda utaznánk, elõtte mindenképpen megszerezném a búvárenegedélyt és gyakorolnék is egy hetet valahol máshol.
Elõbbi elmélkedésbõl kifolyólag a végeredmény: szeretnék eljutni egy ugyanilyen kaliberû helyre, ahol ilyen színû a víz, legalább ehhezz hasonló robinsonos a hangulat, de nagyobb a hely, van látnivaló is, lehet kirándulni, ezért jött szóba Zanzibár, ami mindennek a kritétiumnak megfelel (még olcsóbb is a Maldívoknál), csak éppen a közbiztosnága és infrastrukturája elrettentett.
Úgyhogy pillanatnyilag még nem tudom, hol lesz ez a hely!!!
Anyira hihetelen ez a vízszín....a Maldívokra én is vágyom egy kicsit, de azt hiszem megkergülnék egy focipálya méretû földdarabon látnivaló nélkül. Úgy két napig izgi lenne, utána meg begolyóznék. A Maldív-szgk. azoknak jók, akik tudnak búvárkodni. Ezért, ha oda utaznánk, elõtte mindenképpen megszerezném a búvárenegedélyt és gyakorolnék is egy hetet valahol máshol.
Elõbbi elmélkedésbõl kifolyólag a végeredmény: szeretnék eljutni egy ugyanilyen kaliberû helyre, ahol ilyen színû a víz, legalább ehhezz hasonló robinsonos a hangulat, de nagyobb a hely, van látnivaló is, lehet kirándulni, ezért jött szóba Zanzibár, ami mindennek a kritétiumnak megfelel (még olcsóbb is a Maldívoknál), csak éppen a közbiztosnága és infrastrukturája elrettentett.
Úgyhogy pillanatnyilag még nem tudom, hol lesz ez a hely!!!
Sajnos nem nyílik meg nekem a kép. De magam elé képzelem a eddig látott képek alapján.
Nem tetszene. Túl nyüzsis a környék, hiányzik az a "robinzon-érzés".
Ps. közben megnyílt. A part természetesen tetszik, de nem vágyok Amerikába.
Miért nem???Lenne neked elég sok megfelelõ hely,ami minden vágyad kielégitené...Persze,nem Görögország,de sztem nagyon csodás helyek vannak arrafelé is és sok látnivaló...
Sok hely van még,ahova el szeretnék menni,de ami nagyon nagyon vonz,az Kuba!
Az egész hely hangulata,az óváros,a szivarozó emberek,a régi autók,a rum illata ,a ZENE,a TÁNC...
Nagyon szeretnék egyszer egy kis kubai helyen salsázni Mint a Dirty Dancing 2-ben!Az egyik kedvenc filmem,Kubában játszódik,Havannában.
Remélem egyszer eljutok! : )
Miért nem???Lenne neked elég sok megfelelõ hely,ami minden vágyad kielégitené...Persze,nem Görögország,de sztem nagyon csodás helyek vannak arrafelé is és sok látnivaló...
Drága Zsebkuty, hogy lenne már Miami eldugott, magányos, vadromantikus hely? A képen is csomó napozóágy van.
Azt írtam, olyat keresek, mint a Maldívok, csak egy picit nagyobbat. de nem tömegturizmus helyszíne.
Hát akkor mégegyszer és utoljára/holnap utazol!!!/leirom,NEM csak Miamira gondoltam,hanem EGÉSZ Amerikára,biztosan találnál eldugott helyeket is...mindegy,a lényeg:Holnap KOS!!!!Mégegyszer nagyon jó nyaralást,itt Magyarhonban 12fok van,kivánom,hogy legalább 2xennyi legyen Lambiban.Pusz!