Szia Tzotya
Kösz a gratula November 12 a következõ
Én már a taxit is megrendeltem a reptérre nehogy már
lekéssük Hogy juttok ki a reptérre?
Jól látom,h.csak ketten maradtunk krétások
Mindenki dolgozik vagy befagyott valahova brrr...nem bírom ezt a hideget
Alig várom már a krétai napsugarakat Macsosz
Én vmi mást hívtam.
halkan mondom:ennél is olcsóbb!és nincs külterületi-felár!
A reptér honlapján találtam.de én nem tudom így belinkelni,ahogy itt szinte mindenki csinálja
Ha vkit érdekel,a telefont meg tudom adni.
Sziasztok!
Sajnos most nem nagyon volt idõm, és egy kicsit sok kérdés jött össze most válaszolnék rá
Macsosz
Gratulálok a vizsgádhoz és már látom egy hét alá csökkent a napok száma Tzotya
Tavaly ilyenkor nagyon jó idõnk volt. Nem volt 40 fok de figyelni kellett a leégéssel. Próbálok még a beszámolóval haladni, ha nem fejezem be addig akkor ami érdekes lehet azt elküldöm nektek privibe ha nem gond. Macsosznak is természetesen, ha érdekli Látom olvasgatod a blogomat , remélem nem nagyon gáz, nagyon új vagyok ilyen téren, de nagyon jó érzés írogatni.
Külön köszönet érte Vojandinak és Joxnak, hogy rá vettek
Haspók
Sajnos nem tudtam Spinalongáról feltenni a képet, mert a képfeltöltõ amit eddig használtam rendetlenkedik és mindig elszáll ha belépek. Csütörtökön itthon leszek és megpróbálom feltenni
Amúgy szétfagyok itthon és Krétára vágyakozom.
Felülnék most egy repcsire és mennék de sajna maradnom kell
Majd jövõre a nyár elején megint mehetünk, most úgy néz ki
Szép napot mindenkinek
Mi egriek vagyunk,de a fiam pesten él és Õ fog kivinni minket.A mi autónk ott marad náluk, amíg mi Krétán leszünk.Sajna hajnalban kell induljunk egerbõl /biztos ami biztos, nehogy lekéssük a gépet
Írtam már hogy csak a munkahelyemen van internet elérhetõségem,ezért csak holnap tudok utoljára jelentkezni,mert már péntektõl szabin vagyok. Valahogyan majd megismerjük egymást a reptéren Jó készülõdést Nektek is Mi már nagy lázban égünk
Whiterost
Nagyon aranyos vagy,hogy ilyen sok infóval ellátsz minket KÖSZI érte A blogod nagyon jó gratula hozzá Élvezet olvasni
Sziasztok Krétások!JUDITHKA!Irtam dicséretet a Beszámolók-topicba,de engedd meg,hogy ezen az oldalon is gratuláljak hozzá.Képeket remélem teszel fel.Nem gondoltam volna,hogy a szálloda ilyen jó lesz,mi csak elmentünk mellette.Örülök,hogy tetszett.Ugye,hogy kevés ez az idõ mindent megnézni,amit szeretnél?JA!Obi és Judit ottmaradtak?Nem hallani róluk...
Szia, Zsebkuty!
Köszönöm a dicséretet. Valóban nagyon jól éreztük magunkat. A szálloda tényleg nagyon jó volt, volt hûtõ is pedig a katalógusban nem szerepelt, ez számomra problémát jelentett, de írtam a szállodának, válaszoltak, nyugodjak meg minden szobában van. Képek még nem készültek el, ez a párom reszortja, Õ ezt nagyon érti, én pedig béna vagyok hozzá. Kb: 1400 db képet készítettünk plusz a videó. Hát van mit dolgoznia szegény páromnak. Nem bántam meg, hogy ide mentünk, csak az a baj, hogy olyan keveset láttunk. Na majd legközelebb. Obiék sem tüntek el csak nekik ilyenkor van a legtöbb munkájuk.
Judithka
Szia Judithka!
Nagyon várom én is a képeket a beszámoló után. Ti voltatok olyan helyeken ahol mi nem, és talán jövõre elmennénk, pl. Kato Zakros, Halottak völgye...
WhiteFrost