[quote="josza2Ha az Athenios kikötõbe érkezel, mindig vannak ott lakást kínáló tulajdonosok. Sokakról tudok, akik így nagyon olcsón jutottak príma szálláshoz. Ennek ellenére annyira rizikós, hogy én nem vállalnám be.
Üdv Josza[/quote]
Köszönöm, jó itt köztetek!
Ha mindig vannak lakást kínálók, akkor miért gondolod, hogy rizikós?
Én viszont bevállalnám!
Idén június végén voltam Santorínin és ahogy Josza írta, a kikötõben nagyon sokan kínáltak hotelt és apartmant is.
De nem csak ott, hanem Firában a buszmegállóban is megrohanják a kikötõbõl érkezõ buszokat.
Köszi, +1 megnyugtatás. Minden ilyennek örülök! (Az idei krétai tapasztalat után: lehet elõre is szállást foglalni, de a java nincs fent a neten, vagy nem találja meg az ember. Meg így nagyobb a szabadság, hogy mikor és hány napra kell a szállás.)
végre sikerült felraknom a képeket jox segítségével
az esti képek nem valami jók, de nézhetõk, akinek van türelme és kedve nekiugorhat
készülõben van a beszámoló is
végre sikerült felraknom a képeket jox segítségével
az esti képek nem valami jók, de nézhetõk, akinek van türelme és kedve nekiugorhat
készülõben van a beszámoló is
Kedves Dzsajni!Hát ezek fantasztikus szuper Santorinis képek!Ezeket imádom,az ilyen stilusúakat!Gratulálok!Megnéztem mindet,5öst adtam!Kösz!
sajnos a feliratokra már nem volt idegrendszerem, de remélem tudom pótolni
próbáltam sorrendbe felrakosgatni, amerre épp jártunk
igazából még ezek a képek sem adják vissza a valódi szépséget
köszönöm szépen
a hely adta magát, még jó, hogy volt nálam gép, de sajnos nem mindenhol
igyekszem vele, csak net közelben mostanság ritkán vagyok, mert sok a meló (kivételesen ma nagyon kevés van )
nagyon jó nyaralást kívánok, és legalább olyan jól érezzétek magatokat, mint ahogy mi