Szia, WhiteFrost!
A képek is készülnek, de az nem az én reszortom, hanem a páromé.
Zakros, Kato Zakros, Halottak völgye nekem nagyon tetszett, és igenis érdemes végig járni. Maga a táj, amin oda érsz, az valami csoda. A hegyi falvak, az emberek. Az egyik legjobb kávénkat fenn a hegyek között ittuk. Borzalmas meleg volt az nap, mi ott megittunk egy üveg vizet.
A végén már a szerpentineket is tök jól bírtam.
Judithka
Macsosz, Tzotya,
hát most már csak elfogynak azok a napok, és most már mindenki Titeket irigyel! Nagyon jó utat kívánok Nektek, ha addig nem "találkoznánk"! Gyûjtsetek jó sok élményt, amit majd utána megosztotok velünk!
Valcsi,
tavasz óta, mióta csak készülõdtünk a nyaralásra, minden beszámolót és fényképet végignéztem Krétáról, naná, hogy a Tieidet is, többször is!
Whitefrost,
Spinalongát majd tanulmányozom, az biztos nem fog kimaradni nekünk jövõre! Az egyik fontos hely, amiért visszamegyünk. Addig a könyvet is elolvasom majd hozzá! Ja, és várom a következõ õszi kettesben beszámoló teljes változatát is majd!
Sziasztok!Tzotya!Coriva beach szállodába mentek?Itt egy kis kedvcsináló,bár gondolom,már ezerszer láttad,de sztem minket is kicsit felmelegitene ez a látvány.Ha hazaérsz,szeretnék friss képeket látni róla,köszi!MINDENKINEK,aki mostanában utazik,nagyon szép utat és gondtalan nyaralást kivánok!Mentek a télbõl a nyárba,ez ám a jó érzés,ugye???
Szia Haspók!
Köszönöm az elismerést. Szerintem kicsit sûrûre sikerült a nyaralásunk, de mi nem szeretünk csak a napon feküdni. Nyolcadik napon már fájt a lábam. Spinalongát, így utólag már bánom, pláne Valcsi képeit nézegetve.
Judithka
HÚÚ,Zotya,ez nagyon gáz,hogy elfelejtettem,a Kakkos Bay-be mész,ne haragudj,pedig errõl már volt szó,kértél is a fotóalbumomból egy kis részt a hotel elõtti partról...bocsi A képeket én is nehezen,de megtanultam feltenni.Próbálok neked segiteni,hátha igy egyszerûbb:
1.képet megjeleniteni-jobb egérgomb
2.[img]elérésihttp.stb,valami.jpg[/img]
Valahogy igy...Próbálkozz nyugodtan.SZIA!!!
Gyönyörûek a képek, csak az a szépséghibájuk, hogy nem mind Krétán készült. Azért köszike, mert Te nem tudhattad, hogy csalafintaság van benne. Van köztük Zakynthoson, a Navaggió-öbölben fotózott és Korfun a Canal d'Amournál készült kép is. Ezeket konkrétan tudom, mert szinte ugyan olyan képeim vannak.
Kíváncsi lennék, hogy mennyi kép nem Krétán készült.
Remélem Neked nagyon jó nyaralásod lesz és Te is megszereted ezt a gyönyörû tájat.
Jövõre tuti, hogy jó nyaralásom lesz (ha lesz rá keret), mert ismét Hellasz lesz a célpont és azon belül is Nyugat-Kréta, vagy valamelyik Kiklád-sziget, de Lesvosz is szóba került ismét, mert ezen már filóztunk.
Kellemes nyaralást kívánok és gyönyörû, napos idõt!