Örülök,hogy a régiek közül itt-ott elõkerûl valaki,mert nagyon megkoptunk.Egy-két hónapos, "írd le gyorsan"-ok azok vannak sokszor szép számmal,de ha netán megtudják amit akarnak eltünnek a süllyesztõbe...A türelmetlenség,a minden egyszere megtudása és kopek.
Kevés a perspektíva és lényegében az önös érdek után majd talán jövõre és ebben a verzióban találkozhatunk talán velük újra.Persze tisztelet a kevés kivételnek.Hát ne fájjon a fejed/beszélj vele... /...és ha már jól vagy akkor talán többet felnézel erre a fórumra.Ha másért nem,de nosztalgiából.Mi nem voltunk egymással nagy társalgók,de elõfordultunk... ... és most szia!! mert egy darabig én is búcsút intek Hellasznak mert össze jöttek az intézni valók.
Én is nagyon örülök, hogy ha ritkán is, de legalább összefutunk!
Sajnos, nagyon igaz, amit írtál. Jönnek, kérdésekkel bombáznak(amire azonnal kell a válasz) aztán eltûnnek.
Engem más fából faragtak. Jövök, nézelõdök, kérdezek és közben beszélgetek. Az utazás után, ahogy most is, nekiesek a beszámolónak és a fotóalbumnak. És ha valaki kérdez, akkor legjobb tudásom szerint válaszolok.
Tehát: kérdés Paraliaról? (Persze a velem történteket csak a beszámolómból tudhatjátok meg! Igaz, Busai Anikó és Pöpi elsõ kézbõl ismeri a nyaralásom történetét, de a záró akkord nekik is meglepi lesz. )
Csutek! Várom nagyon, mi történt veletek hazafelé! Érdekes ez a fejgörcs, amirõl írtál, mert mióta itthon vagyunk már másodszor kapott el engem is.
Ennyire hiányozna a görög levegõ?
Ha van jó fotó, amit küldtem Pöpirõl, légy szives küldd át azt is neki, bár majdnem egyformákat fotóztunk róla, úgy láttam. Köszi.
Anikó, Csutek!
Örülök, hogy ti is hazaértetek, annak meg különösen, hogy jól éreztétek magatokat velünk
Mi is minden gond nélkül 12 óra alatt hazazötyögtünk.
Nem mondjátok komolyan a fejgörcsöt...engem is ez kínzott az utóbbi két napban...Csomagoljunk, irány vissza!
A képeket nagyon várom!
Csutek, a halászhálót pedig nem felejtettem el, dolgozunk rajta
Akkor ezek szerint megtaláltad Csutek Pöpit : )
Úgy elmennék mégegyszer arra a kis kirándulásra!
Olyan fincsi volt az ebéd,azok a kis halacskák hhhhhmmmm...
Azóta is minden váágyam még egyszer úgy fürdeni a nyílt tengeren,mint mikor megálltunk pihenni! : )
Én benne vagyok, akár máris indulhatunk! A beszámolót kint is befejezhetem.
A képeket küldöm. A hálót elõre is köszöni a Drágám.
A kirándulást jövõre megismételjük, de akkor már a gyerkõcökkel! Két hétre megyünk és abból egy hetet a közeletekben töltünk.
A gyerkõcökkel mindig korábban megyünk. Augusztus utólsó hete és szeptember elsõ hete az az idõpont, amikor számíthatsz ránk. Ha kibírjuk addig és nem megyünk már júniusban.
Szia Pöpi! Tényleg köszönjük a kirándulást és a finom ebédet, nekem a saláta ízlett a legjobban, bár a hal is finom volt, annak ellenére,hogy nem szeretem a halat! Ezt megettem és ízlett!
Ez már tényleg furcsa, hogy neked is fejgörcsöd van. Valami van az itthoni levegõben, amire allergiásak vagyunk, szerintem!
Én benne vagyok egy hellaszos napban, bár még nem tudjuk a jövõ évi utitervet, csak annyit, hogy mindenképpen Görögország!
Mi valószínû, hogy ugyanígy szeptemberben megyünk, és reménykedünk, hogy szintén jó idõt fogunk ki, bár még ez is változhat! Addig még szerintem sokszor írunk egymásnak itt a hellaszon!
Örülök, hogy bejelentkeztél. Lassan-lassan a régi-régiek is eltûnnek, és most nagyon újak sincsenek tartósan. sok ember megfordul itt, de aztán a nyaralás után többet nem jönnek vissza.
Nah kiváncsi vagyok milyen kalandok történtek a nyaralásotok alatt! csak aztán ne várass meg nagyon minket!
Fejfájásról tényleg sokan panaszkodnak,tényleg érdekes !
Én is kíváncsi vagyok a történetre !
Bár ide még én sem raktam fel !
Albumot sem csináltam még! Pedig tavaly is akartam!
Hiába,sajnos a nap 24 órából áll !
Szépen haladok a beszámolóval. Igaz, még csak az utazás és a Paraliara érkezés napját gépeltem le az este, de ez már két oldalt tesz ki. Pedig nincs szómarsom! Gondolhatjátok, hogy milyen érdekes lehetett az utazásunk, ha ennyit írtam. Ma szeretnék eljutni a kalózhajózás végére, de melóm is van. Azért belehúzok.