Nekem a derekam faj miota itthon vagyunk, ami nem ujdonsag mert szokott. Ami erdekesebb inkabb hogy kint elmult. Talan azert mert kint nem ucsorgok ennyit?
Bár én új vagyok itt viszonylag, de azért nem tûntem el teljesen. Mióta itthon vagyok folyamatosan vágyok vissza. Tavaly ilyenkor voltunk kint és hát nem volt olyan hideg, mint most. Szerencsére idén korábban mentünk, pont a hideg elõtt hazaértünk!
Pöpi! Örülök, hogy újra itt vagy!
Az apósod bora igazán jó volt, amit a hazaútra kaptunk.
Jövõre mindenkinek csak ajánlani tudom a hajókázást.
A kalózhajó nagyon klassz volt, kár, hogy mi nem láttunk delfineket. Bár valami érdekes élõlénnyel találkoztunk a vízben.
A Gregus Sanya visszajött már Paráliáról?
Szia Erici!
Hazaértem... Még nem tudom, hogy örülök neki, vagy szomorkodom miatta!
Remélem jöttök jövõre is, ígérem én is fogok menni aznap mindenképpen (felügyelni ), és a bor is garantált!
Minket is elfogott a vagyakozas. Hirtelen felbuzdulva el is mentunk es vettunk "magyar" gyros pitat Keszitettunk egy adag gorog honbol szarmazo yoghurtbol tzatzikit es bevagtuk... barcsak hallanank a tenger zugasat is hozza...
Popeye azt hittem majd azt írod, hogy hirtelen felbuzdulásból befizettetek egy újabb útra! igaz már elég hideg lenne! de talán kirándulásra még jó az idõ!
Ilyenkor a legjobb kirándulni! hát Pöpi az a bor tényleg nagyon jó volt, legközelebb mi is hozunk! Nekem is a kalózhajó annyira bejött, csak rövid volt! de jövõre is osztjuk az igét rendesen, hogy veletek menjenek az emberek!
Sziasztok! Nah nagy nehezen mi is hazaérkeztünk Paraliáról.. szia Pöpi! Mi voltunk nálad a bódénál 2 srác meg egy alacsony lány... Mondtam hogy fórumról ismerlek...
Hát az idõ nem is volt vmi jó de jól feltaláltuk magunkat... Egyik nap sem unatkoztunk. Részletes beszámolót majd írok ha kipakoltam, meg erõt vettem magamon! ANNYIRA HIÁNYZIK PARALIA!!! Legyen már május-június...
Nahát! Mostmár annyit hallottam errõl a híres borról, h már csak ezért is el kell mennem jövõre is a hajókirándulásra! Sajnos beteg voltam, gyógyszert szedtem és nem ihattam:(
Judit tudom mit érzel, mi az utolsó 3 napban jártunk így. Pont hajózás után, na meg a mambo duo után lettünk annyira rosszul, h orvoshoz kellett mennünk, és végig gyógyszert szedtünk utána. De szerencsére egy görkoris angyalnak, nagyon jó ellátásban részesültünk
Én azon kondolkodom,hogy inkább videot kellene csinálnom a képekbõl,és linket felrakni !
De annyi kép van,hogy kicsit hosszú lenne a klip !Meg még nem is értek hozzá,pedig már vagy hármat gyártottam volna !