Azért úgy én is ellenék, mint az a nő a napozóágyon...
Ezek a kagylók és sün a betonba vannak beleágyazva???
A hölgy orosz, vagy legalábbis oroszul beszélt...
Igen, a kagylók a teraszunk előtti lépcsőt "díszítik", de a sün sajnos valódi, a nejem találta a víz szélén egy hasaló nő mellett (majd' frászt lapott! ) a kikötő felé sétálva...
Jó képek, ezek a kagylók élőben is tetszettek már.
Sajnos ilyen szépeket nem találtam, csak egy szép csigaházat, de annak még volt lakója így azt visszadobtuk.
Viszont nem tudom tudjátok-e, hogy a dm-ben most van olyan akció, hogy a képeitekről 30*40-es méretben most féláron lehet posztert készítettni, megkérdeztem egy fotósnál is mennyi és tényleg feleannyi így.
Volt időm nézelődni a szobánk kis teraszáról, így figyeltem fel egy fura figurára. Délután jött egy hatalmas utazótáska-szerűséggel, letette a parton, kipakolta és átöltözött búvárruhába. Csak pislogtam, hogy mit akar, mert ezen a részen nem sok látnivaló van a víz alatt. Viszonylag mesze volt tőlem, éppen csak „lőtávolban”. Valami szigonyféle is volt nála nagy bójához kötve. A mozgásából ítélve profi lehetett. Sokáig figyeltem a bóját, hogy merre megy; mindig ott járt a part és a kis sziget között kb. félúton. Aztán ráuntam, s csak az utolsó pillanatban vettem észre jóval később, amikor kijött a vízből (fényképezni már nem volt érkezésem). Egy csomó polip van nála, amit nagy gonddal bepakolt egy jókora szatyorba; ezek szerint ő volt a polipvadász teljes harci díszben.
Többször emlegettem már toloi szállásunkat ( NELLY’S ) korábban (pl.: #57386 és #67909 ), ahol ezúttal közvetlenül a vízparton volt az „apartman”-unk, amitől nagyon sokat vártam. Nem láttam korábban, csak mondták, hogy ennek már konyhája van, így hát (hosszú idő óta először) önellátásra rendezkedtünk be. Azok kedvéért, akik esetleg kacérkodnak ezzel a szálláshellyel...
Na, minden igaz volt, csak a konyha nem ; még a gyengébb stúdiók konyhasarka is nagyobb és felszereltebb szerintem. Még szerencse, hogy jó viszonyban vagyok a tulajdonossal, így hát gyorsan összeírtam, mi a minimum, ami még kellene, s meg is kaptunk mindent, még kávéfőzőt is.
Egyébként a szoba normális, nem túl tágas, a fürdő viszont szuper, kényelmes (kád zuhannyal). Takarítás minden nap, s az egy hét alatt egyszer ágyneműcsere is volt. A klíma mehet éjjel-nappal, szépen tartja a hőfokot. A terasz a poén; kicsi, de nagyon kellemes; szinte zöldövezetben van, előtte a grátisz napernyő és napozóágy, s persze szép a kilátás. Van egy ágy méretű betonozott padka is matraccal, amire le lehet heveredni. A lépcsőnél lábmosó tálka vízzel. Élvezet volt két fürdés között itt ücsörögni és sörözgetni. Este szemben a kivilágított kis sziget, s hát a napfelkelte sem egy utolsó látvány…
Annak ellenére, hogy utószezon volt (és ez nyilván nem a legolcsóbb szállás), ez a szint végig tele volt vendéggel. Eredetileg júniusban szerettem volna menni, de mondták, hogy szó sem lehet róla, mert annyi a foglalásuk a törzsvendégektől.
És jó a strandja is, meg az a kiülő ahol szoktál ülni tök jó
Mondjuk nekem igazából a honlapjukon lévő szobabelső tetszik, nagyon design-os.
Szeretnék egy olyan fényképezőgépet venni ami pl az utolsó képnél ilyen fényviszonyok között ilyen képet tud készíteni hatalmas opjektív szűrő miegymás meg 100 oldalas fényképészeti továbbképzés nélkül.
Jó hely jó képek ...Szeretnék egy olyan fényképezőgépet venni ami pl az utolsó képnél ilyen fényviszonyok között ilyen képet tud készíteni hatalmas opjektív szűrő miegymás meg 100 oldalas fényképészeti továbbképzés nélkül.