A Thassoson töltött időm minden percét élveztem, csak egyetlen hibája volt, már nem ordítottak a kabócák. Nem volt egy sem,pedig nagyon meleg volt, hiányoztak!
Napok óta böngészem szabadidőmben a különböző hozzászólásokat , de sajna még eddig nem találtam olyat, ami a Thassosi kempingekről írna! Minden információ érdekelne ebben a témában!Melyikbe érdemes menni két gyerekkel (9 és 13 évesek)ahol homokos a partrész és nincsenek fél -millióan.Várom válaszaitokat!
Új vagyok itt a fórumon!!!!!
KEMPINGEK THASSOSON - ez a választék, nézz körül a linken. Innen a fórumoról nem emlékszem senkire sem, aki kempingezett volna, nem fogsz találni olyan hozzászólást.
Érdeklödni szerenék tőletek járt-e már valaki a Ifigénia apartmanés stúdió.I (hegyi).....
Senki nem járt ott????
Ha igen akkor lenne egy két kérdésem ha szabad
Hoztunk idén egy ingyenes kiadványt a szigetről, amelyben mindenféle szolgáltatók ajánlják magukat. Ha majd otthon ráérek, átnézem neked, hátha találok benne valamit.
Az idei képeimet is feltöltöm valamikor, ha lesz időm.
D.
Köszi a segítségedet,csak az a baj ,hogy már ezek a kemping weboldalak nekem is megvoltak.De nagyon várom tőled az egyéb információkat ,amit megígértél!! Te egyébként a sziget melyik részére mennél el sátorozni??Mely részét találtad a leggszebnek?Ha lesz időd kérlek írj!
Norcsi
Ne haragudjatok, hogy csak így "beleszólok" a beszélgetésbe.
Mi is voltunk idén Thassos-on, és nekem a keleti partrész tetszett a legjobban, a második helyen az északi áll, a harmadik hely a déli parté, és hát a nyugati, észak-nyugati ami az utolsó helyet birtokolja.
Én, ha gyerkőcökkel mennék, akkor a Golden Beach és környékére mennék. De ez tényleg csak az én véleményem.
Ha gondolod nézd át az albumomat, ha jól emlékszem, akkor tettem fel képet a sziget minden oldaláról.
Nincs jó hírem. Pedig reménykedtem, ennyi hirdetés között biztosan lesz kemping. Nem így lett. Átnéztem az információs füzetet és a magyar nyelvű Thaszosz címen kint vásárolt könyvet is, de kempinget nem találtam. Az információs füzetben rengeteg étterem és bolt hirdeti magát, szállás is van, de kemping sajnos nincs.
Nekem a sziget déli és keleti része a kedvencem és legkevésbé az északi part fogott meg. De ott is akad szép hely. A legtöbb kagylót idén az északnyugati részen gyűjtöttük, ahol először meg sem akartunk állni.
D.
Szia Doro!
Köszi a fáradozásodat,sajnos én is hiába nézegetek a neten mindenfelé ,mindig akadályba ütközök.Két kempingről tudok bővebben,itt internetes cím is van,sőt még árlista is.Ez megkönnyíti a számolást.De a többiről se kép, se hang.Nem tudom milyen a partja ,milyen a zuhanyzási, mosogatási lehetőség stb.Úgy gondolom ezek is fontos szempontok a nyaralóhely kiválasztásánál.És a gyerekeim is ,ők a homokos részt szeretik.(9és 13 évesek).Az eddigi információm szerint a következő településeken van kemping:Skala Panagias,Limenas,Potos,Pefkari,Skala Rahoniou,Skala Prinou ,Skala Sotiros és a Golden Beachnél. Ennek ismeretében te melyiket ajánlanád?
Majd írj ha lesz időd!Egy jó tanácsnak jó lesz!
Norcsi
Egyáltalán nem baj hogy "beleszóltál" a beszélgetésünkbe!Minél több véleményt olvasok a szigetről olyanoktól akik már jártak ott,annál könnyebb lesz a döntést meghozni jövőre:A képeid nagyon tetszettek!Elsőnek" csak" végiglapoztam,másodjára már szakértő szemmel figyeltem, hogy melyik település hol van a térképen,keleten vagy délen stb.A látottak alapján tényleg a keleti és a déli rész a homokosabb és a sekélyebb.Legalábbis nekem így tűnik!Ha nem így van majd megírod.Szépségük alapján nekem a szikás részek jobban bejönnek,de fürödni azért a másik jobb.Mégegyszer köszi az üzit és képeket amit a netre feltettél!!
Norcsi
Igazad van, én is úgy láttam hogy a keleti és a déli rész, ahol a legtöbb homokos rész található.
A keleti részen mi ezeken a helyeken strandoltunk: Makryammos, Golden Beach és Paradise Beach. Mind a három lassan mélyülő homokos, szuper helyek! Nekem azért tetszett Paradise Beach egy picit jobban, mert ott mindig hullámzott! A déli részen Psili Ammos volt ahol eltöltöttünk több időt, és azt is tudom ajánlani, lassan mélyül és gyönyörű öböl!
Ha most azt mondaná valaki, hogy válasszam ki a kedvencemet, nem tudnám, mert mind nagyon-nagyon jó!