hol találtad meg az Athen-Milos jegyet ilyen jó áron ? Én csak az Olympic A. járatát találtam de az az idén nyáron is ekkora összeget dobott ki...(sajna)
Most akkor mennyi az Athén-Milos jegy? Döme, amit írtál árat, az oda-vissza, vagy csak oda szól?
Hát igen, sajnos nekünk innen Budapestről nincs valami nagy kínálat fapadosból... Kréta, Korfu, Rodosz - asszem ennyi a kínálat, és ez is csak június végétől szeptember közepéig. A nem budapesti indulás meg eléggé megbonyolítja a dolgot, meg főleg egy csomó időveszteség, úgyhogy nincs hozzá túl nagy kedvem, csak végszükség esetén...
A kompút 7 óra Pireusból? Nekem úgy rémlik, hogy Krétáról Santorini max. 5 óra, szóval lehet, hogy mégis közelebb van onnan? Vagy pedig Santorini-Milos tartana még pluszban olyan sokáig? (Valamiért olyan közelinek tűnnek egymáshoz azok a szigetek, de elég bénán tudom az ilyesmit megbecsülni, úgyhogy inkább az lehet, hogy nincsenek is azok annyira közel egymáshoz... )
szerintem érdemes egy próbára a http://www.aeroviva.hu/ mert mi is ott rendeltünk meg több uticélra repjegyet és tőlük lehet kérni pl bécsi indulást is. így valszeg olcsóbbra jön ki, mint BP. Asszem a görög légitársaság ráadásul Bécsbe megy is.
Ezt most konkrétan nem találtam meg ennyiért, ezért nem is írtam konkrét árat, csak "közöttet". Én csak kikövetkeztettem, hogy a mi Athán -Kos, illetve tavalyi Rhodos-Karpathos jegyünk is ilyen 60 Euro körül volt, akkor ilyenek az egyenárak. De mi mindkét esetben fél évvel korábban vettük a jegyet. Egyelőre az Olympicnál én csak 117-ért találtam egy főre, de ki kell várni a januárt, akkor vannak a legjobb árak.
Köszi Gabako, majd tanulmányozom! Illetve már most is. (Jó kis akciós utak vannak Kenyába meg Zanzibárra pl. )
Bécsi indulás még elfogadhatónak tűnik, valóban. Csak nem szívesen hagynám ott a kocsit egész nyaralás alatt. De állítólag vonattal is jól ki lehet menni, úgyhogy ez lehet talán értelmes alternatíva.
Hali,
bocsi hogy beleszólok, de nézd meg a gyorshajót is, Krétáról hátha van Milosra. Santorini-Kréta gyorshajóval 2 óra! Nézd meg, hátha van Santoriniről Milosra, akkor esetleg fordíthatnál az utiterven.
oda-vissza jegyár, Olympic A.-el, holnap feldobom a linket, ahonnan van, de most sajna nincs időm visszakeresni.
Oké, köszi előre is!
Andi, Döme,
azt légyszi írjátok már oda mindig a jegyek mellé, hogy az összegek azok oda-vissza és hány főre vonatkoznak, mert kezdem elveszteni a fonalat. (Vagy csak késő van már? ) Szvsz 185 EUR 2 főre oda-vissza repjegynek nem is olyan drága: 11 000 FT/fő/út.
Andi, nálad a 60 EUR kettőtöknek volt oda-vissza? Mert az tényleg nagyon-nagyon hiper-szuperolcsó lenne.
Hali,
bocsi hogy beleszólok, de nézd meg a gyorshajót is, Krétáról hátha van Milosra. Santorini-Kréta gyorshajóval 2 óra! Nézd meg, hátha van Santoriniről Milosra, akkor esetleg fordíthatnál az utiterven.
Köszi, mindent megfontolunk! Úgy dereng amúgy, hogy van, de majd pontosabban utána kell nézni. Meg az árnak is, mert asszem, az nem olcsó mulatság.
Ne offoljuk szét a topikot!!!! légyszi tudom, hogy nehéz (nekem is)
Bocsi.
(De olyan nagy szigorúság van itt, ami nem is illik Hellaszhoz. Nehéz úgy beszélgetni, hogy az ember nem írhatja le, ami a nyelve hegyén van, mert az off... Néha egy kis kalandozás, ha nem oldalakon keresztül tart, nem árt meg egyik topiknak sem. De abbahagytam, mert már megint igen-igen off... )