Ja, és majdnem elfelejtettem Annita,ha visszamész, akkor ott van neked netezési lehetõséged,téged ellehet érni?Ha netán infó-sgítségre szorulnánk majdan?Szépen írtam,ugye..? Majdan Hát egyenlõre ennyit.Köszi az infót,köszi a képeket.
Tényleg nem bírnál ki egy napot netnélkûl?Ott a távoli világban vannak
ismerõsök, esetleg barátok akikkel kiéled ezt a hajlamodat?Vagy magyar-honnal tartod a kapcsolatot?Irj már egy-két sorral többet az én kedvemért arról a világról amire én "marha" kiváncsi vagyok.Ha nem is sokat, ha teher,de mondjuk ennél többet mint amit ezideáig írtál.Az én képzeletemben egy misztikum, egy világtól elrugaszkodott kis szigeten,a fotók szerint egy szép kis szigeten élni hónapokon keresztûl.A környezet,
az ottani õslakók,életkörûlmények,meg úgy globál minden,mint a jelenlegi felmelegedés... Na meg maga az ottani beilleszkedés nehézsége,vagy az ellenkezõje.Számomra ez roppant érdekes téma.Neked is az lehetett egy darabig biztosan.Ha írsz róla, én és gondolom egy pár fórumtárs igencsak örülni fog "nekije".Bizti!!
Csak nem Feidippidesz(görög katona) marathoni távját rohanod le..?? Az csak 38km volt,a mai olimpiai táv pedig már 42,2km.
Szurkolok neked... ...és megnézem az m2!
Légyszives töröld már ki a két utolsó kisérletemet amellyel képet szerettem volna feltenni a forumba,de nem sikerült.Kythira topik.
Ne éktelenkedjen ott.
Köszi atosz
Vasárnaponként az M2 TV adón megy a "Napfényes Kythera" című ifjúsági filmsorozat. Én szoktam nézni, ha időm engedi, mert vannak benne szép felvételek a szigetről. Most vasárnap 10.40-kor fog kezdődni. Ezzel a résszel együtt, még 5 epizód van hátra.
Hát,kedves Atosz!!!Nem ismerek rád!!!Ennyi szép képet felnyomni???Ihletet kaptál?Ráadásul a stilusod kissé finomabb lett,ez nem olyan jó,szeretem a megmondogatós-vicceskedős arcocskádat,vagy tán a párod keze van a dologban???Mindenesetre:Imádlak!!!
Cuppantalak Zsebkuty Nem az a helyzet nálunk,hogy a gép a nejem egyik munkaeszköze és ha ő nem melózik akkor férek hozzá.
Meg aztán nem vagyok egy virtúóz a gépen, a képfelrakással meg szenvedek Én még a betűket is keresem... A család még három tagja üti vágja a témát és tényleg kell néha a segítség.De ezt már
csak a nejemtől kaphatom,mert a fiamat meg a lányomat szélnek engedtem... Kythira meg most foglalkozat roppantúl,na meg Lesvos.Ami a szívemen a számon az nem múlt el,de sok esetben nem tartom már érdemesnek senkivel,különösen ha nagyon okos az illető... a szópárbajt.Ittenen meg ugyi van egy kettő.Szépen írtam mi?-ittenen...
Kythira mennyire a zsánerod?
CSUMI Atosz!!!Nagyon-nagyon tetszik,mint mindegyik sziget,talán 1 a kivétel,tudod,a következő meghóditásra váró célpontod:Lesvos/bos.Pedig annyira igyekszem megkedvelni,de nem megy DE hogy ne legyek itt off,hogy lehet eljutni,milyen módokon Kytherára?