Mi is szeptemberelején megyünk Kosra, azon belül Kafalosra.
Ti merre mentek? Én is már átolvastam mindent amit lehetett Kosról, ill a szigetekrõl. A Tõzsér könyvet is megvettem és ki is olvastam.
Ha nekem írtál, és nekem szólt a kérdés
Mi Lambiba megyünk a Lydia apartmanba. Én is megvettem a Tõzsér könyvet, nagyon tetszett nekem is. A könyv és az itt található leírások alapján azt hiszem egyénileg járjuk be a szigetet, sõt a környezõ szigeteket is. Mennyi idõre mentek 1 v. 2 hétre?
Nagyon köszönöm a dícséretet. Szép tájról nem nehéz jó képeket készíteni. Nem bánod meg, ha jövõre Kosra mész nyaralni. Magán Kos szigetén, de a környezõ szigeteken is sok látnivaló van. Nisszírosz pedig egyenesen gyönyörû. Igazi görögös sziget.
Szia kvalcsi!Az idén azt hiszem valahol azt olvastam Zakyntosra mész?Ott is csinálsz ilyen szép fotókat és nem fogom tudni eldönteni jövõre hova menjek! Úgy járok majd mint bundas49!
Jól tudod, tényleg Zakynthosra megyek idén július 27-tõl.
Természetesen ott is fotózok majd, remélem jól sikerülnek. Tudod nekem nem digitális a gépem, így azért meg kell gondolnom, hogy hány képet csinálok. Tavaly is csak a hellasz.hu kedvéért tetettem fel CD-re is, és bizony nem olcsó mulatság. Azért idén is felteszem majd õket a fotóalbumba, annál is inkább, mert Zantéról még senki nem küldött.