Aki volt már Krétán, meg tudja mondani, hogy Heraklion közelében (50km-eres távolságban) vannak-e szép strandok? Azt tudom, hogy a nyugati oldal csúcsszuper, de az jó messze van
Szia!
Csak azért kérdeztem, mert nekem Malia strandja ami a múzeumhoz közel esik a kedvencem, de már évek alatt csalódtam benne. Szép homokos és szoktak nagy hullámok is lenni ami szuper, viszont szerintem Lefkada strandjaival nem veszi fel a versenyt. A felső része(északi) Krétának nem igazán a szép strandokról szól, szerintem.
Mi Ammoudarán voltunk tavaly, itt egy kis képecske a partról
Whitefrost
Sziasztok!
Nagyon kéne vmi magánszervezésű repülőút,szállás stb.egy
másik szigetre jövő nyárra:oops:
Ha tud vki segíteni,nagyon megköszönném
Üdv Mindenkinek,Macsosz
Szia Firka!Hát,sztem olyan mindenfélekékbenpompázó,amilyet látni akarsz,nincs,max.délen Ierapetrából hajóval Chrissi!Kedves ,,Zotya"tett fel gyönyörű képeket róla.
ZOTYA!!!Gyönyörűek a képeid,az albumjaidban meg is dicsértem őket,külön jó ötlet,hogy egy másik albumba tetted fel a szállásfotókat!!!Köszke mégegyszer!Ha lehetne csillagos 5öst adni,a tieidre mindenképp nyomnám!Nekem az tetszik nagyon a képeidben,hogy olyan,mintha most ott sétálnánk a girbe-gurba utcácskákon,néznénk a szép amforákat a tavernák előtt...stb.stb...
Köszönöm szépen a dicsérő szavakat,az az igazság több mint ezer képet készítettünk és ezer km autóztunk 5 nap alatt, nagyon nehéz volt kiválasztani azokat amit az albumba szántam.Igy jött az ötlet,hogy két albumot készítek.Csodálatos nyaralás volt Még mindig a hatása alatt vagyunk és remélem még sokáig nem is múlik el.Sajnos nagyon sok szép hely kimaradt,de ami késik nem múlik és remélem sikerül bepótolni azokat a helyeket amit idén nem láttunk Nagyon jó nézni a képeket, amiket a fórumra tesztek!Sajnos én még most sem tudok ide felrakni,pedig szívesen felvídatanám a fórumozókat én is egy két szép képpel Kréta gyönyörű mindent megtalálni benne, amit az ember Görögországban keres!Gyönyörű partokat,a régi kúltúrát,eldugott falvakat,mesés tájakat,és a helyiek vendégszeretetét.Felkészültünk a nyaralásra,de sokkal többet kaptunk,mint amit elképzeltünk
KRÉTÁRA mindíg vissza fogunk vágyni
A beszámolóról sem feledkeztem meg,de sajnos nagyon sok az elfoglatságom és nem is vagyok egy nagy író de azért elkészítem hamarosan.
tzotya
Szia ,,ZOTYA"!Nem is lehet másképp fogalmazni,nagyon szép hely,igazad van,én is nagyon visszavágyom,főleg most,hogy megnéztem a képeid,amik magukért beszélnek...a beszámoló ráér,ilyenkor van az embernek egyéb elfoglaltsága ugyebár,ami talán biztosiitja a jövő nyári utazást!!!Pusz!
Megnéztem én is a képeket... Szép-szép, nekem viszont a másabb tengerpartok tetszenek. Viszont a görögök... imádnivalóak, mindig szeretettel fogadnak, és ott segítenek ahol tudnak! Ezért sem tervezem máshova a nyaralásokat, csakis GÖRÖGORSZÁGBA!!!! Nem vágyom más tengerpartra, és annyi szigetük van, hogy öregségemre sem tudom felfedezni az összeset
Ahogy elnéztem a Kréta-i albumokat, én inkább a nyugati részt választom. Ha ott tud valaki jó szállást nem drágán, akkor várom az ötletet.
Szia Firkamanó!Én már régóta szemezek a travel-hellasz.hu/ez itt a reklám helye Chaniai-szállásával,nézd meg,sztem jó kiindukópont lehetne kirándulásokhoz,ráadásul relative közel van Falaasarna,Platanias,Gramvousa,Balos-lagúna,Elafonissi/tudod,rózsaszin homok/na,ezek majdnem Lefkadás-szinek,bár sztem Lefkada az Lefkada,nemigen láttam hozzá fogható mindenkékbenpompázó strandokat máshol... Nadi Hotel/Chania